A.Kavaliauskas: R.Javtokas juokavo, kad pramušė man kelialapį

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinei prieš pat Londono olimpiadą netekus kapitono Roberto Javtoko, treneriui Kęstučiui Kemzūrai prireikė ieškoti kito vidurio puolėjo. Strategas paskambino prieš pat olimpinės atrankos turnyrą „atkabintam“ Antanui Kavaliauskui.

Atostogas jau pradėjęs krepšininkas pasakojo, kad apsisprendęs grįžti į treniruočių stovyklą mano padaręs gerą sprendimą. „Žmona mane ir išspyrė, sako - važiuok, viskas bus gerai“, - sakė puolėjas.

Liepos 20 dieną K.Kemzūra turėtų paskelbti galutinį rinktinės dvyliktuką. Tačiau A.Kavaliauskas dar atsargiai kalba apie patekimą į olimpinės rinktinės sudėtį: „niekas dar nieko nežadėjo“. Vis dėlto, mažai tikėtina, kad R.Javtoką pakeitęs krepšininkas nepateks į rinktinę.

„Visi rinktinės nariai turėjo savų juokelių grįžus. R.Javtokas juokavo, kad “pramušė„ man kelialapį į olimpiadą“, - šypsojosi A.Kavaliauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Johnny

Johnny portretas
Antanai, kuo tvirčiau jausiesi aikštėje ir po krepšiu, tuo geriau viskas tau eisis. Visokeriopos tau sėkmės. Beje, tai labai realus tavo šansas sužibėti. Pagalvok apie tai.

Antanai

Antanai portretas
mes tikime tavimi ir laukiame labai gero žaidimo.

na pagaliau

na pagaliau portretas
atsikratem invalidu...dabar yra sansas realus gauti sidabra...galutine sudetis turi buti tokia: Kavaliauskas, Jonas Kleiza, Jasaitis, Jankunas Seibutis, Maciulis, Pocius, Kaukas, Delnas Kalnas, Saras
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių