Žemaitijoje eismo sąlygos sudėtingos (atnaujinta)

Kelininkų duomenimis, stipriai sninga ir pusto pajūryje bei Žemaitijoje. Sninga ir pažeme pusto šiaurės ir vidurio Lietuvoje. Daugelyje vietų blogas matomumas. Eismo sąlygos sudėtingos.

Magistraliniai ir krašto keliai vakarinėje šalies dalyje ir šiaurinėje šalies dalyje nuo pajūrio iki Biržų rajono padengti sniegu, yra sniego liežuvių, provėžų. Šie keliai pastoviai valomi.

Automagistralėje Vilnius-Kaunas-Klaipėda ruože nuo Ariogalos iki Klaipėdos eismo sąlygos sudėtingos. Ypač stipriai pusto nuo 250 km iki Klaipėdos. Nors kelias valomas pastoviai, kelias padengtas sniegu, vietomis iki 5 cm. Labai blogas matomumas. Važiuoti reikia atsargiai ir vengti lenkimų.

Klaipėdos rajone yra apie 20 proc. neišvažiuojamų, o Klaipėdos ir Kretingos rajonuose apie 80 proc. apsunkintai išvažiuojamų rajoninių kelių. Telšių rajone yra apie 50 proc. neišvažiuojamų ir 50 proc. apsunkintai išvažiuojamų rajoninių kelių. Plungės rajone atitinkamai 30 ir 30 proc. Mažeikių rajone yra apie 20 proc. apsunkintai išvažiuojamų rajoninių kelių.

Pietinėje šalies dalyje pažeme pusto. Magistraliniuose ir krašto keliuose yra sniego liežuvių, provėžų. Eismo sąlygos patenkinamos.

Rajoniniai keliai padengti privažinėtu sniegu arba puriu sniegu, yra sniego liežuvių ir yra slidūs.


Šiame straipsnyje: eismo sąlygos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių