Išpuolis Klaipėdoje: žiauriai sumuštas Vilniaus „Perlo“ krepšininkas E. Tubutis

  • Teksto dydis:

Kalėdų naktį Klaipėdoje nuo užpuolikų nukentėjo vienas iš Vilniaus „Perlo“ lyderių Einaras Tubutis. Krepšininkas gydomas ligoninėje.

Uostamiesčio policijos suvestinėje skelbiama, kad gruodžio 26-ąją apie 4 val. ryto, trys vyrai sumušė E. Tubutį. Šiam lūžo akiduobė ir abu žandikauliai.

„Nežinau visų įvykio aplinkybių, bet tikiu, kad policija jas išsiaiškins, o kaltieji bus surasti ir nubausti. Noriu palinkėti Einarui kuo greičiau pasveikti ir grįžti iš pradžių į treniruotes, o paskui ir į rungtynes. Komandai tikrai labai reikia jo naudingo ir efektingo žaidimo“, – sako Vilniaus „Ryto“ klubo direktorius Rolandas Jarutis.

Klaipėdos policija dėl įvykio pradėjo ikiteisminį tyrimą.

E. Tubutis registruotas ir Vilniaus „Ryto“ komandoje „Betsafe-LKL“ čempionate, bet šį sezoną nesužaidė nė vienų rungtynių. 21-erių puolėjas praėjusį sezoną „Ryto“ gretose sužaidė 13 rungtynių nacionalinėse pirmenybėse.

Tubutis tapo naudingiausiu „Vikinglotto-NKL“ gruodžio mėnesio krepšininku. Gruodį jis vidutiniškai pelnė po 20,8 taško, atkovojo po 11,4 kamuolio, atliko po 3,8 rezultatyvaus perdavimo, perėmė po 3,2 kamuolio, blokavo po 1,6 metimo ir rinko po 36,6 naudingumo balo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ei

Ei portretas
Tai čia nesunkus sužalojimas ,kas tie lūžiai ,gi niekas,čia ne mano žodžiai čia prokuroras išvados ,kai mergaitei Jurbarke sulaužė veido kaulus

vladas

vladas portretas
Kur jūs matėte padorų sportininką? Tai vienas bobą mušą,kitas prasilakė,trečias vaidiną sušiktą ,,įžymybę",ketvirtas gavo į ,,dūdą" už nepadorius veiksmus.Vienu žodžiu,tie sportininkai ir tas profesionalus sportas smirdi kaip niekada.O jūs dar ,,sergate" už tą mėšlą.

Copy paste is VE. Maciau pats

Copy paste is VE. Maciau pats portretas
Irgi viska maciau. Ale krepsininkas buvo girtas ir pats kabinejosi prie zmoniu, uz ka ir gavo. Ilgas petuchas gavo i duda uz reikala, negalima prie zmoniu kabinetis. Ir tegul nepasakoja dabar, kad buvo 3 pries 1 ir ji sumuse. Pats pristojo ir gavo no vieno. P...y gaidys gavo, dabar verkia kaip boba. Tegul pasako visa teisybe. Bet juk kameros viska turejo uzfiksoti. Jei skaitai ilgas petuchas, tai pasakyk kaip buvo, boba tu
VISI KOMENTARAI 26

Galerijos

Daugiau straipsnių