Visureigio viražai kėlė šiurpą: užfiksavo įžūlius vairuotojo manevrus šaligatviu

Pietinėje Klaipėdos dalyje, prie Klaipėdos "Pajūrio" progimnazijos, praeivis užfiksavo visureigį, važinėjantį ne tik žaliąja danga, bet ir šaligatviais.

Mokyklos vadovybė tikina, kad tokio įžūlumo dar nėra tekę matyti.

Sidabrinės spalvos visureigis "Skoda Yeti" užfiksuotas apsisukantis pėsčiųjų take, prieš tai ratais raižęs žalią veją.

"Toje vietoje tebelikusios ratų žymės", – pasakojo "Pajūrio" progimnazijos direktorė Lina Stankutė.

Automobilio vairuotojas, net ir matydamas, kad yra filmuojamas, ramiausiai manevravo pėstiesiems skirtame take. Po to išvažiavo šaligatviu į važiuojamąją dalį.

Vairuotojas visureigį į gatvę "nuleido" ties pėsčiųjų perėja, nes ten kaip tik nėra bortelio.

"Šis pėsčiųjų takas driekiasi šalia mokyklos. Veikiausiai vairuotojas įvažiavo į pėsčiųjų taką, apsisuko ir vėl išvažiavo. Jis niekaip nebūtų pasiekęs pačios mokyklos, nes kiek toliau yra laipteliai", – tikino L.Stankutė.

Socialinio tinklo "Facebook" paskyros "Reidas TV" nuotr.

Šia pėsčiųjų perėja dažnokai į mokyklą traukia vaikai, tačiau incidentas užfiksuotas tokiu metu, kai mažamečių take nebuvo.

"Nemanau, jog tėvelis atvežė vaiką. Panašu, kad tiesiog apsisukta", – svarstė mokyklos direktorė.

Tiesa, kitos darbuotojas prisiminė, kad kiek anksčiau yra buvę incidentų prie mokyklos. Tėvai, atvežę vaikus į futbolo treniruotes, mašinas palikdavo ant žolės.

"Tokio įžūlaus elgesio negalima toleruoti. Kuo tai galėjo baigtis, jei taku būtų ėję vaikai? Policija turėtų tinkamai sureaguoti", – vylėsi mokyklos vadovė.

Klaipėdos Kelių policijos tarnybos viršininkas Mindaugas Džermeika patikino, kad pareigūnų reakcija tikrai bus.

"Iš to, ką mes matome, aišku, jog yra pažeidimas. Valstybiniai numeriai užfiksuoti, teks aiškintis", – sakė M.Džermeika.

Socialinio tinklo "Facebook" paskyros "Reidas TV" vaizdo įrašas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Aš nesuprantu kaip galima ginti tokį elgesį? Gerai kad niekas nenukentėjo, ant nieko neuzvaziavo, o jeigu būtų kas nukentėjęs? Visi tie kurie gina pradėtų smerkti taip kaip tik anonimai sugeba. Nesvarbu kad kažkam vienokios ar kitokios taisyklės atrodo nesamoningos bet tai yra taisyklės ir privalu jų laikytis. Juo labiau kad šalia yra stovėjimo aikštelė ir ten drasiai galėjo ir savo madam pasiimti ir apsisukti ir niekam nebūtų uzkliuve.

Klaipeda

Klaipeda portretas
Taip tik kontrzvalgyba vazineja,arba Vilnius.

Antanui

Antanui portretas
Tai jaigu tu normaliai nesupranti kad reikia gerbti aplinkinius. Jai bezpridelini gal tau geriau padangas subirbinti kebula subraižyti, benziuko po kapotu? Ranka sulaužyti koja i miška išvežti? Užstiges tu 90-taisiais. Kiek tokiu ispeji Patrauk mašina nestatyk tai atsakymas vienas eik NA... Tai ko su jumis kalbetis
VISI KOMENTARAI 27

Galerijos

Daugiau straipsnių