Vandalai vėl niokojo biotualetus Sąjūdžio parke

Sąjūdžio parke esančių biotualetų niokojimo istorijos nesibaigia – vieną naktį du iš trijų buvo padegti. Įvykio metu niekas nenukentėjo. Tikimasi, kad greitai pavyks surasti vandalizmu įtariamus asmenis.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato įvykių suvestinėje buvo nurodyta, kad incidentas įvyko lapkričio 14 d. 4.10 val. Varpų gatvėje.

Anot "Ecoservice" sanitarinių paslaugų verslo direktoriaus Tado Visocko, nutikus įvykiui nedelsiant buvo kreiptasi į policiją.

"Lapkričio 14-ąją apie 4 val. ryte buvo suniokoti du iš trijų mūsų biotualetų, kurie stovi Varpų g., Sąjūdžio parke. Svarbiausia, kad šio pavojingo įvykio metu niekas nenukentėjo. Biotualetai yra skirti parko lankytojų, kurie čia dažnai lankosi su šeimomis ir mažais vaikais, komfortui ir patogumui užtikrinti. Nedelsdami kreipėmės į policiją, bendradarbiaujame su pareigūnais, kurie pradėjo tyrimą", – informavo T.Visockas.

Kol kas sugadinti biotualetai tebėra savo vietose dėl pareigūnų vykdomo tyrimo. Tačiau dar šią savaitę tikimasi juos pakeisti naujais.

"Sugadintus tualetus pašalinsime policijai atlikus būtinus tyrimo darbus. Iki savaitės pabaigos pastatysime du naujus biotualetus. Patirtą nuostolį vertiname apie 2,2 tūkst. eurų su PVM. Tikime, kad vandalizmo aktą įvykdę asmenys bus rasti, o tolesniems nusikaltimams bus užkirstas kelias. Jei turite informacijos apie šį įvykį ar pastebėjote įtartinus asmenis, labai prašome apie tai pranešti policijos pareigūnams 112", – teigė sanitarinių paslaugų verslo direktorius.

Prieš savaitę toje pačioje vietoje klaipėdiečiai pasibaisėjo pamatę ant šaligatvio nuverstą biotualetą.

Kam galėjo trukdyti parko lankytojams skirtas tualetas, buvo galima tik spėlioti. Tačiau specialistai ir tada sakė, kad tai veikiausiai – dar vienas vandalizmo atvejis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Orakulas

Orakulas portretas
Tiesą pasakius... tai kokia gi iš tikrųjų mūsų renovuojamų ir atnaujinamų parkų bei skverų tikroji paskirtis? Visuomenės relaksui ir džiaugsmui? Kaip taisyklė. kiekvieną naują, šviežiai tik išpuoselėtą kampelį kaip mat "apgyvendina" bomžai ir kiti asocialai. Su visa savo manta ir papročiais. Mamom su vežimėliais ir ramiem pensinykam bei šeimoms čia vietos kaip ir nebėra. Kai visas tas gėris nudrengiamas, suniokojamas, padorus žmogus čia apskritai vengia įkelti koją. Šiukšlynai, smarvė ir infrastruktūros nuolaužos. O bomžai jau kuriasi naujoje vietoje. Na taip, vargšai, taip, tarsi likimo nuskriausti, paniekinti ir niekam nereikalingi. Galima ir ašarą nubraukti, tačiau... tai neduoda jiems jokios teisės siaubti ir dergti visa ir visur.

Genai saukia

Genai saukia portretas
Kacapams patinka tualetai, skalbimo masinos, klozetai... :DDD
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių