Užfiksuotas vaizdas kelia šiurpą: per plauką išvengta skaudžios nelaimės

  • Teksto dydis:

Klaipėdoje vairuotojas užfiksavo įvykį, kuomet vos per plauką išvengta skaudžios nelaimės. 

Vaizdo registratoriumi užfiksuotoje medžiagoje matyti, kaip žmogus, žengęs perėjos link, paslysta ir nukrenta. Tuo metu gatve, prie pat pėsčiojo, pravažiuoja autobusas.

Laimingas atsitiktinumas – žmogus nepakliuvo po transporto priemonės ratais. Vaizdo įraše matyti, kaip pėsčiasis nubėga gyvenamojo kvartalo link.

Ačiū Dievui, išvengta nepataisomos nelaimės.

„Mogiliovo gatvė. Atrodo per žingsnį nuo tragedijos, kokios Klaipėda seniai nematė. Saugokime save ir savo artimus. Ačiū, Jevgenijui, už vaizdo įrašą“, – rašė „Reidas TV“ paskyros autorius.

Po sukrečiančiu vaizdo įrašu netrukus pasipylė internautų komentarai. Vieni kaltino slidžias gatves, kiti neslėpė palengvėjimo, kad įvykis pasibaigė laimingai.

„Ačiū Dievui, išvengta nepataisomos nelaimės“, – vaizdo įrašą komentavo Virginija.

„Ten jis paslydo, pati gyvenu Mogiliove, visur slidu, ne tik žmones slidinėja, bet ir automobiliai slysta“, – tvirtino Greta.

„Kodėl autobusas nesustojo praleisti pėsčiojo?“ – domėjosi Emilija.

„Verkia dėl vairuotojo, o kad prie perėjos reikia pačiam sustoti o ne pulti tai dzin“, – vaizdo įrašą komentavo Tomas.

Šiurpti priverčiantys vaizdai – paskyros „Reidas TV“ medžiagoje:

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lempa

Lempa portretas
Pirma pestysis turi einat per perėją jai ji nereguliuojamas pirmumo teisę jai vairuotojas nepraleidžia tai kaltas vairuotojas eikite iš naujo praeitį vairavimo mokykla jai nezinote teorijos.

deinis

deinis portretas
Matau baisų mužmogėjima ,tiek jauni ,tiek seni lipa į gatvę prieš pat pilną autobusą ,kitą transportą neisitikine saugumu,ankščiau buvo toks šūkis ,daugiau trijų nesirinkti ,dabar reikėtų ,prieš lipant į gatvę ,MAŽIAU TRIJŲ NESIRINKTIir tada lipti į gatvę būtų visiems geriau.

Keleivė

Keleivė portretas
Pėstysis turi gerai įsitikinti, kad spės pereiti, o nepulti po auto, nu palaukit, leiskit pravažiuot, ypač super mamytėms.Kur taip skubate?
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių