Uostamiestyje – nemalonumai vairuotojams

Trečiadienio naktį uostamiestyje neblaivus vairuotojas spruko nuo pareigūnų. Jį sustabdžius, vyras buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Incidentas įvyko 00.53 val. Iš pradžių pareigūnai 1988 m. gimusį vyrą, vairavusį automobilį „Škoda Octavia Combi“, sustabdė Liepojos g. Tačiau vairuotojas, bandydamas išvengti blaivumo patikrinimo, pasišalino.

Pareigūnai nutarė nepaleisti iš akiračio minėto automobilio ir dar kartą jį sustabdė netoli Universiteto alėjos. Čia ir buvo patikrintas vyro neblaivumas, į alkoholio matuoklį jis įpūtė dvi promiles. Po to buvo išvežtas į areštinę.

Taip pat antradienio naktį, 21.30 val., Rusnės g. automobilių stovėjimo aikštelėje patruliuojantys pareigūnai pastebėjo nuošaliau stovintį automobilį BMW.

Atlikus transporto priemonės dalinę apžiūrą, po kilimėliu buvo rastas užspaudžiamas maišelis su biria baltos spalvos, kaip įtariama, narkotine medžiaga.

1990 m. gimusiam vyrui įteiktas šaukimas atvykti į apklausą. Taip pat pradėtas tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Diena anksčiau, pirmadienį, apie 19 val. Dangės g. buvo pavogtas automobilis „Audi A6“ (2008 metų). Pradėtas vagystės tyrimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Ar visiems vairuotojams??
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių