Tragiška avarija Klaipėdoje: mergina nesuvaldė BMW ir rėžėsi į medį, žuvo keleivis

  • Teksto dydis:

Klaipėdoje pirmadienio naktį automobilio avarijoje žuvo jaunas vyras, pranešė Policijos departamentas.

Incidentas įvyko apie 3 val. 30 min. Pamario gatvėje, kai „BMW 328“, vairuojamas 1998 metais gimusios moters, nuvažiavo nuo kelio ir trenkėsi į medį.

Eismo įvykio metu žuvo 2000-aisiais gimęs keleivis. 

Kaip rašoma feisbuko grupėje „Reidas TV“, mergina vairavo mamai priklausantį automobilį. Ji buvo blaivi.

Dar vienas keleivis, gimęs 2001 m.,  ligoninėje.

Įvykis tiriamas.


Šiame straipsnyje: avarija LTavarija Klaipėdojeeismo nelaimėrėžėsi į medįžuvo keleivis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Nesvarbu

Nesvarbu  portretas
Žmonės jus rimtai debilai ar kas jums? Tas pats kaip Mantas kažkoks debiliukas rašo 1.6vsriklio tūrio mašinas duokit tik 55kw kas iš to atvažiuos tuos 5metus ir sedes prie kokios tik nori masinos ir vairuos. Nežinot kaip kas buvo tai nekarksekit pievų nežinote kaip kas buvo ir pisate jus prota nahui visu pirma jis žuvo ne dėl to pirma o antra ten keliu sekundžių tereik nukreipt akis ir tu jau leksi i medi debilai matosi kad važiuojat ant 10km/h mieste kamsciai per jus ir visa kita pato sakot uoj kokie kamščiai t.t reik moketi vaziuoti ir nebus taip. Tas pats kaip visi stumia ant visu. Pirma zinokit kas kaip buvo del ko žuvo ir tada kalbekit pievas dalbajobai. Pazistami vaziavo ir matosi kai nezinot kaip kas buvo nu ir ta panele pasiema masina ir per visa miesta skrenda irgi nepagalvoja ir nezinot gal jei tie vaikinai pasiule paspausti ten kaip eina mašina. Nežinot ir niekas nezinos kaip buvo. Bet gaila kad mirė ir užuojauta seimynai.

Klaipedietis

Klaipedietis portretas
Gaila žuvusio D....- geras žmogus buvo. Pikta dėl merginos, kuri nesugebėjo įvertinti situacijos ir įvyko ši skaudi nelaimė...Užuojauta žuvusio tėvams ir artimiesiems !!!!

Dovydas

Dovydas  portretas
Anonimas tipo ne px kieno tas automobilis
VISI KOMENTARAI 39

Galerijos

Daugiau straipsnių