Tragedija Klaipėdos rajone: tvenkinyje nuskendo vyras

Antrąja Klaipėda vadinamų sodų bendrijų sodų masyve Dercekliuose esančiame tvenkinyje penktadienį nuskendo žmogus.

Tūkstančiai uostamiesčio gyventojų, vasaras leidžiančių savo sodų sklypuose, atsigaivinti skuba ne prie jūros, o į greta sodų esantį tvenkinį.

Panašu, kad taip gaivindamasis žuvo darbingo amžiaus vyras.

Penktadienį kiek po 14 valandos pagalbos telefonu pranešta, kad tvenkinyje nuskendo 48 metų vyras.

Ieškoti skenduolio atskubėjo ugniagesiai gelbėtojai. Maždaug po poros valandų narai ištraukė šio žmogaus kūną.

Kaip atsitiko, kad žmogus žuvo, aiškinasi policininkai, tikimasi, kad tikrąją jo mirties priežastį nustatys teismo medicinos ekspertai.


Šiame straipsnyje: nuskendo žmogusnuskendo vyras

NAUJAUSI KOMENTARAI

Artimoji

Artimoji portretas
Ponas Miša matyt apie jus negalima pasakyti nei vieno gero žodžio. Matyt nepriėmė į kompaniją tai ir liejat savo pyktį. Tikrai geros dušės žmogus buvo.

Giminaitė

Giminaitė portretas
Tokiem kaip Misa misa siūlyčiau patylėti ir neskleisti pliotkų tokiame lygmenyje, vienintelis žmogus, kuris bandė gelbėti ir buvo tas, apie kurį eina kalba. Apie mirusį gerai arba nieko, todėl siūlyčiau savo komentarus pasilikti sau ir neapsimesti viską žinančiu didvyriu, nes tavęs ten nebuvo ir žmogaus tu negelbėjai.

Misa misa.

Misa misa. portretas
Nuskendo Vidmantas Saudargas gero apie ji nepasakys,tikrai.jai kam idomu. Pazinojau ji labai gerai.ir labai senai. Nuskendo,nes labai girtas ejo mauditys, nors buvo perspetas.oO Draugelis,jo,su kurio jis buvo tadien prude,net nebande jo gelbeti, o atvirksciai,nuejo i parduotuve ir apsiprekino,su skenduolio kortele,kai jau zmogus buvo nuskendes.. va kazkaip taip...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių