Sulaikyti lietuviai, pyktį lieję ant Rusijos atstovybių: apipurškė tvorą, apgadino ambasados herbą

  • Teksto dydis:

Kremliaus pajėgoms veržiantis į Ukrainą, Vilniuje ir Klaipėdoje sulaikyti du žmonės, kurie apgadino Rusijos diplomatines atstovybes.

Kaip pranešė Policijos departamentas, šeštadienį ryte Klaipėdoje vyriškis ant Rusijos generalinio konsulato tvoros dažais purškė užrašą, tačiau pamatęs policijos pareigūną pasišalino.

Vėliau 1995 metais gimęs įtariamasis buvo sulaikytas, pradėtas ikiteisminis tyrimas.

O šeštadienį popiet Vilniuje sulaikytas 1978 metais gimęs vyras, kuris išliejo neaiškios kilmės skystį ant Rusijos ambasados vartų, herbo bei grindinio.

Asmuo apklaustas, jam įteiktas šaukimas. Surinkta medžiaga administracinei teisenai pradėti.

Šimtatūkstantines pajėgas pasienyje su Ukraina telkusi Rusija ketvirtadienį įsiveržė į ją, pradėdama plačią karinę operaciją visoje šalyje, pasiekdama ir sostinę Kijevą.

Vakarai dėl to įvedė sankcijas ir teikia paramą Ukrainai, tuo metu žmonės visame pasaulyje rengia protesto akcijas bei patys renka humanitarinę pagalbą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ogi

ogi portretas
komavinai paklauskit kodel sioje paskyroje vsd neuzblokavo kom ? atsakau kad suzinotu jusu kirsinimo nuomone nes tai tautu kirsinimas kur i ta bendra politkatila/ sumetami/ visi blogi ir geri kai visu tautu zmones yra geri nes juos isnaudoja tie kurie vasaliskai juos persekioja ir priezasties reikia jeskot visos zmonijos istorijoje kuri neisgeriausiu======

Šimašius ten zaunija

Šimašius ten zaunija portretas
Kad neskriausti rusų. Visiškai sutinku 100%, bet pirma pasakysime jiems „slava Ukraine!“ ir palauksime atsakymo.

Neleidžia

Neleidžia portretas
rašyt komentarų po staripsniu - straipsnio neskaitau. Kaip ir kiti internautai. Užuojauta dienraščio portalui gaminančiam krūvom bereikalingus rašinius apie Ukrainą ir Rusiją.
VISI KOMENTARAI 26

Galerijos

Daugiau straipsnių