Socialinėmis darbuotojomis apsimetusios moterys iš senolės pavogė apie 8,5 tūkst. eurų

Klaipėdoje aferos auka tapo dar viena senolė. 90-metė moteris pranešė, kad dvi vagilės pavogė iš jos namų tūkstančius eurų.

Policijos pranešimas apie šį nusikaltimą primena daugybę kitų, panašiai įvykdytų Klaipėdoje.

Trečiadienį po 15 val. Klaipėdos policijai pranešta, kad pas Kauno gatvėje gyvenančią 1933 m. gimusią moterį į namus atėjo dvi nepažįstamos moterys.

Jos pasisakė esančios ligoninės socialinės darbuotojos ir atėjusios pasiteirauti, kokią pagalbą galėtų suteikti garbingo amžiaus gyventojams.

Namie tada buvo du pagyvenę žmonės. Kol kas nepranešama, kaip įvykiai vystėsi jų namuose, bet po neprašytų viešnių išėjimo šeimininkai pasigedo slaptavietėje laikytų 8,5 tūkst. eurų.

Apie tai policijai pranešta nedelsiant.

Panašiai apgautų ir santaupų netekusių pensininkų Klaipėdoje yra daug, tačiau šįkart įtariamųjų apibūdinimas nepanašus į anksčiau nukentėjusių senolių pasakojimą.

Policija neseniai skelbė kelis vaizdo įrašus, kuriuose užfiksuotos dvi tamsaus gymio įtariamosios. Viena jų yra apie 50 metų, stambaus sudėjimo, kita – gerokai jaunesnė ir smulkesnė.

Pasak Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovės spaudai, šįkart atėjūnės buvo panašaus amžiaus. Todėl manoma, kad vagystę galėjo įvykdyti kitos moterys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

karo metu tokias sukas

karo metu tokias  sukas portretas
saude be teismo ,nusikaltimo vietoje.....
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių