Po avarijos dituviškiai susiginčijo – bėdas išspręstų žiedinė sankryža ar šviesoforas?

  • Teksto dydis:

Šeštadienio rytą kelyje Klaipėda–Priekulė, ties posūkiu į Dituvos sodus, įvyko avarija. Tikėtina, kad vieno automobilio vairuotojas mėgino iššokti į pagrindinį kelią, bet nespėjo ir susidūrė su pagrindiniu keliu važiavusia mašina.

Šioje vietoje tokio pobūdžio eismo įvykiai dažni. Už kelių dešimčių metrų yra įrengta žiedinė sankryža, kuria eismas nukreipiamas Priekulės aplinkkeliu.

Dituviškiai socialiniame tinkle kėlė klausimą, ar neverta būtų rekonstruoti į sodus vedančią sankryžą. Dituvoje įsikūrusi sodų bendrija yra didžiausia Vakarų Lietuvoje, čia gyvena ne vienas tūkstantis žmonių.

Vieni vietiniai socialiniame tinkle tinkino, kad geriausia būtų įrengti žiedinę sankryžą, tad tokių pasikartojančių avarijų čia nebeliktų. Rytais ir vakarais didžiausias eismo srautas juda tarp sodų ir Klaipėdos.

Kiti gyventojai palaikė šviesoforo idėją, nes čia sodų įvaža susikerta su pagrindiniu keliu.


Šiame straipsnyje: avarijasodaiDituvos sodai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Vavavyvava

Vavavyvava portretas
Kokiu lohu reikia būti, kad sustojus prie "STOP" ženklo ir žiūrint į abi puses, padaryti avariją :D Pensininkų nuogastavimai ir prašymai.

mandarinas

mandarinas portretas
nuo sovietu laiku ejo tokie pamokymai ,,ko jus bijo varykit drasiai i kaire negi puls durnius i dar didesni durniu,, man atrodo dituviskiai tiksliai zino kiek cia ivyko eismo reikalu ir netgi rimtu

vietinis

vietinis portretas
Visos avarijos dėl didelio srauto auto iš Klaipedos į Dituvą šeštadieniais.Eilė būna kilometrinė,stovi šalikelėje ir užgožia visą vaizdą į kairę. Išeitis - mickų kelio asfaltavimas+ žiedas prie degalinės
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių