Šalia Palangos avariją sukėlė du poniai

Iš aptvaro išbėgę poniai netoli Palangos sukėlė avariją, kurios metu sunkiai susižalojo jaunas motociklo vairuotojas.

Ketvirtadienio naktį, 0.53 val., kelyje Klaipėda-Palanga, netoli „Orlen“ degalinės į kelią išbėgo du poniai, kuriuos jų šeimininkas naudodavo kurorto poilsiautojams linksminti. Į arkliukus rėžėsi automobilis „Audi A6“.

Iškart po to motociklo nespėjo sustabdyti 29 metų vaikinas, važiavęs motociklu „Suzuki“. Jis užkliuvo už kliūties, vertėsi ir sunkiai susižalojo. Ligoninėje jam nustatyta politrauma.

Abu poniai žuvo.

Palangos policijos pareigūnai teigė, kad šiame kelio ruože ir anksčiau būta atvejų, kai į važiuojamąją dalį išbėgdavo palaidi poniai. Pareigūnai dar nežino, ar tai buvo tie patys arkliukai.

Eismo nelaimė tiriama. Šioje vietoje leidžiamas greitis – 90 kilometrų per valandą.

Tikėtina, kad avarijos kaltininku bus įvardytas gyvūnų savininkas.

Papildyta

Pasirodo, tuo nelaimės šiame kelyje tąnakt nesibaigė. Sunkiai sužeistas antrasis ponis perbėgo kelią ir nugaišo priešingo eismo juostoje.

Tuo metu iš Molėtų į Palangą poilsiauti važiavo jauna šeima su vaiku. Keliauti naktį jie pasirinko baimindamiesi intensyvaus eismo ir kaitros. Dviejų metų vaikelis ramiai miegojo kėdutėje.

Vairuotojas ir jo žmona iš tolo matė žiburius kitoje eismo pusėje, buvo akivaizdu, kad ten įvyko avarija, šviesos akino molėtiškį.

Staiga automobilis „Audi A6“, kuriuo važiavo šeima, ant kažko užvažiavo ir pakilo į orą. Netrukus paaiškėjo, kad vairuotojas nepastebėjo viduryje kelio gulinčio nebegyvo gyvulio.

„Laimė, kad visi buvome prisisegę, todėl likome sveiki. Tiesa, mašina nebevažiuoja. Turėjome daug problemų. Vyras nuo ryto policijoje aiškinasi su ponių šeimininku. Kadangi esame apsidraudę tik privalomuoju civiliniu draudimu, draudimas mums nuostolių neatlygins. Reikės reikalauti iš arkliukų savininko“, – pasakojo molėtiškė Laura.

Kodėl ant kelio nugaišęs gyvūnas nebuvo pažymėtas įspėjamuoju ženklu, belieka tik spėlioti, galbūt pareigūnai buvo sutelkę dėmesį į pirmąją avariją ir nesitikėjo, kad visai netoliese guli antras gyvūnas.

Būdamas policijoje molėtiškis girdėjo pareigūnus svarstant, kodėl pirmojo automobilio vairuotojas neįjungęs avarinių lempų nubėgo su savo šeimos nariais į pakelę. Galbūt šeima išsigando iš automobilio pradėjusių kilti dūmų.

Būtent tai lėmė ir motociklininko nelaimę, jis nepamatė nugaišusio ponio ir sumaitoto automobilio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Brianna

Brianna portretas
Šiemet 2019 m. Man buvo toks palaimingas, kad Dievas man suteikė pagrindą laimingai vėl gyventi po to, kai buvo pertrauktas širdis 3 mėnesius, kai mano vyras nepaisė manęs ir grįžo į savo šeimininką. Aš patyriau ir išgyvenau visus emocinius kankinimus, nes aš negalėjau gauti jokios pagalbos, kad galėčiau sugrąžinti savo vyrą, kol mano kolegos, kuri man suteikė jai visišką įsitikinimą, kad jis gali padėti man. Aš susisiekiau su dr. Wealthy ir klausiausi jo žodžių ir sekėjau jo pateiktais nurodymais. Ar galėtumėte manyti, kad mano vyras sugrįžo namo per 12–16 valandų, kaip sakė jis ir šiandien, mano santuoka atkurta ir dėkoju, dėkoju ir dėkoju Dievui, kad naudojosi dr. sulaužyta santuoka. Ar yra kas nors iš ten, kuriam reikia grįžti prie jo ar jos mylėtojo, ar jam reikia bet kokios pagalbos? Tada aš siūlau jums susisiekti su Dr Wealthy dabar per savo el. Pašto adresą: wealthylovespell@gmail.com ARBA jūs taip pat galite jį sušaukti +2348105150446 daugiau informacijos. Dievas palaimins

Keista

Keista portretas
Kaip galima nepastebėti gyvūnų? Juk iš toli matosi, neišniro netikėtai. Už gaišenų surinkimą visoje Lietuvoje UAB Nuaras gauna preliminariai apie 500000€

Brittney Maddock

Brittney Maddock portretas
„Google“ už kiekviena savaite sumokejo internetini darba iš namu nuo 4000 iki 9000 euru. GavAu pirmaji menesi € 20974 ir 29485 eurus mano paskutinio menesio „Google“ mokejime ir dirbau 2–4 valandas per diena laisvalaikiu lengvai iš namu. Tai tikrai patogi vartotojui,, ir aš tiesiog taip džiaugiuosi,, kad sužinojau apie tai... Skaityti daugiau šioje svetaineje. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> w­­w­­w.W­­o­­r­­kLinks3.C­­om
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių