Pajūrio keliuose – girti ir įžūlūs vairuotojai

Girti vairuotojai pajūryje stebina drąsa ir įžūlumu. Į areštinę pakliuvo ir avarijos kaltininkė, pabėgusi iš avarijos vietos.

Penktadienio pavakare, 16.45 val., Klaipėdos pakraštyje, privačių namų kvartale, Saulės ir Klemiškės gatvių sankryžoje 53 metų moters vairuojamas automobilis „Nissan Note“ atsitrenkė į gatvės apšvietimo stulpą.

Vairuotoja iš įvykio vietos pasišalino, apie įvykį nepranešusi policijai.

Po ketvirčio valandos policininkai rado vairuotoją netoliese esančiuose jos namuose. Moteris į alkoholio matuoklį įpūtė 3,27 prom., tai yra sukus apgirtimo laipsnis. Moteris uždaryta į areštinę, nežinia, ar pareigūnams pavyks įrodyti, kad ji vairavo girta.

19.30 val. netoli jūros esančioje Audros gatvėje policininkai sustabdė „Mercedes Benz“ ir patikrino 69-erių vairuotojo blaivumą. Matuoklis parodė 2.81 prom. Ir šis vyras atsidūrė areštinėje.

Šeštadienio naktį, 0.45 val., Kretingoje 52 metų vyras, vairavęs mikroautobusą, įkliuvo prie vairo girtas. Prietaisas parodė 1,63 prom. girtumo.

Šis vyras buvo trečias tąnakt nakvojęs Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato areštinėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Statybininkų prospektas

Statybininkų prospektas  portretas
Kada bus greičio matuoklis Statybininkų prospekte??? Dabar vakarais pro E. Balsio gimnaziją tokiais greičiais ir garsais motociklai pralekia...Neatsilieka ir automobiliai.

Eksas

Eksas portretas
Gerbiamieji, ne Mindaugas kalstas dėl jūsų veiksmų,o jūs patys turite suvokti savo neveiksnumą saugaus eismo veikloje.

Būtina!

Būtina! portretas
Būtina tramdyti chuliganus. Ir ne tik dėl greičio. Pažiūrėkite su kokio garso " bumčikais" kai kurie buduliai važinėjasi ir žmones terorizuoja. Normalioje šalyje tokie ištisai baudas gautų už neleistiną triukšmą, tik ne lietuvoje. Čia buduliams žalia šviesa. Užtat ir siautėja ir valandomis naglėja.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių