Neteisėti kvaišalai – vėl pareigūnų akiratyje

Penktadienio vakarą buvo pagauti keli asmenys, neteisėtai laikę narkotines medžiagas. Abiem atvejais pradėtas tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Vakar 17.30 val. Plungėje, V. Mačernio g., pareigūnai pastebėjo tris vyrus, kurių elgesys sukėlė įtarimų.

Vieno iš jų, gimusio 1985 m., rankinėje rastas ir paimtas švirkštas su bespalviu skysčiu, galimai narkotine ar psichotropine medžiaga.

Vėliau, apie 22.20 val., Klaipėdos rajone esančiame Slengių kaime, gatvėje, pas 1997 m. gimusį vyrą buvo rasta ir paimta suktinė su augalinės kilmės galimai narkotine medžiaga.


Šiame straipsnyje: narkotikaipolicijaKlaipėda

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kam rasyt pareigunu akiratyje???yra kurie susimoka

Kam rasyt pareigunu akiratyje???yra kurie susimoka portretas
Tie ne akiratyje,o konkurentai semiami..

Nėra jokių problemų

Nėra jokių problemų portretas
Kam tų narkotikų reikia, kelią žino. Eini į MRU personalo skyrių. Vilniuje. Randi seną tokią beveik dviejų metrų ūgio ant išdžiūvusių kojikių padarą. Rengiasi kaip moteris. Veidas gero kibiro dydžio. Prekiauja ir platina nuo 1980 m. MRU tašką platinimui pasidarė nuo 2000m. Užtenka visiems. Prokurorų namiškiai ir žinomesni teisėjai bei advokatai, notarai, vietiniai profesoriai ir docentai bei medikų vaikai gauna su pristatymu į namus ir gretutinės paslaugom. Pavyzdžiui, tiekėjas su policininko uniforma, atvyksta su motociklu ir su atitinkama vakaro programa. Kiekvienam pagal statusą ir piniginę. Studentai susimoka natūra ar kursiniai darbais, kurių dar niekas nenusirašė, bet galima atiduoti profesoriaus ar prokuroro vaikui, kuris beraštis, bet baigęs už priduotas svetimus rašto darbus MRU iki magistro laipsnio irgi taps ar teisėju prie narkodilerių bylų, ar narkotikų prevencija užsiimančios kontoros vadovu. Ar muitininku prie narkotikų kontrabandų. Ar FNTT bus narkobylų vadu.

Tai žydpalaikių daug įvažiavo

Tai žydpalaikių daug įvažiavo portretas
Ir kvaišalų ėmė daugėti. Jie be linksminamųjų ir kitų preparatų iš viso nefunkcionuoja.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių