Nemalonūs incidentai uostamiestyje: sumušti ir apiplėšti du vyrai

Klaipėdoje labiausiai tikėtina būti sumuštam visą parą ištisą savaitę ūžiančioje Žvejų gatvėje, kur veikia daugiausiai naktinių barų. Tačiau gauti į galvą nuo plėšikų įmanoma ir savo paties namuose.

Tuo įsitikino 48 metų klaipėdietis, gyvenantis Nemuno gatvėje. Antradienį vakare, apie 18 val., į jo namus įsilaužė keli vyrai.

Vėliau nukentėjusysis tikino, kad skriaudikus pažįsta, jie esą Latvijos piliečiai. Vienas jų smogė aukai į veidą, kitas kelis kartus spyrė.

Išeidami iš nukentėjusiojo namų atėjūnai išsinešė keturis eurus, sumuštojo asmens tapatybės dokumentą ir parduotuvių nuolaidų kortelių pluoštą.

Trečiadienio naktį kitas klaipėdietis nukentėjo Žvejų gatvėje. Prieš tai vienoje kavinių jis girtavo su dviem nepažįstamais asmenimis.

Kai vyras išėjo iš pasilinksminimo vietos, sugėrovai jį pasekė ir sumušė. Po smūgių jis prarado sąmonę, o kai atsipeikėjo, pasigedo mobiliojo ryšio telefono. Nusikaltėliai iš vyro piniginės išėmė 30 eurų.

Abu atvejai tiriami.



NAUJAUSI KOMENTARAI

zenonas

zenonas portretas
Kodėl nerašote kaip nusikalstama gauja: STT, teisėja V.Olcvikienė, antstolis A.Selezniovas, "Cenzas" apiplėšinėja ne dešimtimis eurų, o šimtais tūkstančių? Visi savi? Spauda yra bendrininkai, nes slepia? Yra rašytiniai dokumentai. Mano tel. 8 662 33770.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių