Nekviesti svečiai ėmėsi smurto

Žemaitijos miestų policininkai priversti narplioti prieš Naujuosius nemalonių nuotykių patyrusių vietos žmonių skriaudas. Vyrai skundėsi buvę apiplėšti savo pačių namuose.

Naujųjų metų išvakarėse Skuode 51 metų vyras sugėrovų draugijoje linksminosi atsisveikindamas su 2018 m.

Tą patį vakarą, dar nesulaukęs vidurnakčio, būsto šeimininkas skambino į policiją ir skundėsi, kad buvo sumuštas savo paties lovoje.

Vyras guodėsi pas jį atvykusiems pareigūnams, kad pro neužrakintas duris į jo butą atėjo du 24 metų jam pažįstami vaikinai.

Nukentėjusysis pripažino, kad pats buvo neblaivus, ir aiškino, jog atvykėliai sumušė jį gulintį lovoje ir atėmė mobiliojo ryšio telefoną.

Tą vakarą skuodiškis atsisakė rašyti pareiškimą. Jo namuose pabuvojo greitosios medicinos pagalbos medikai, konstatuota, kad žmogui tikrai buvo sumušta krūtinė.

Nors Skuodo rajono policijos komisariato pareigūnai nusikaltimo aukos pareiškimo neturėjo, pradėjo tirti įvykį pagal faktą. Tiek nukentėjusysis, tiek abu įtariamieji yra gerai žinomi policijai.

Vyrai yra skirtingo amžiaus, bet juos vienija pomėgis girtauti. Pareigūnai mano, kad įtarimai dviem jauniems skuodiškiams bus dar vienas lašas į jų nuodėmių indą.

Iš pirmo žvilgsnio panaši istorija gruodžio 28 d. atsitiko ir Gargžduose. Apie 22 val. savo namuose buvo apiplėštas 39 metų vyras.

Kažkokie du asmenys sumušė būsto šeimininką ir atėmė jo banko kortelę, o vėliau privertė pasakyti ir jos kodą. Tie patys atėjūnai atėmė ir telefoną. Be to, jie išsinešė dujų balioną.

Klaipėdos rajono policijos komisariato pareigūnai pranešimą apie šį įvykį gavo tik sausio 2 d. prieš pietus.

Kodėl vyras delsė skųstis dėl patirtos skriaudos, neaišku. Jis nenurodė, ar jo skriaudikai ištuštino jo banko sąskaitą.

Šią situaciją besiaiškinantiems pareigūnams žinoma, kad minėtą vakarą pareiškėjas girtavo su skriaudikais ir juos gerai pažįsta. Pareiškime policijai jis nurodė įtariamų asmenų duomenis, tad juos nebus sunku rasti.

Ketvirtadienį Klaipėdos rajono policijos pareigūnai dar neturėjo žinių, ar gargždiškis šio pasakojimo neišsigalvojo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Che: "Kažkokie du asmenys sumušė būsto šeimininką ir atėmė jo banko kortelę, o vėliau privertė pasakyti ir jos kodą" - va dėl ko naujosios kortelės (be PIN) nusikaltėliams GERIAU.

Kirvis

Kirvis portretas
Muzikai nuo bambalinio visai jau "vaziuoja"...

aneksija

aneksija portretas
Žemaitija iki Nevėžio ir Šventosios rytuose
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių