Naktiniai viražai vairuotojams baigėsi areštinėje arba ligoninėje

Naktį iš penktadienio į šeštadienį policijos pareigūnams netrūko darbo. Klaipėdoje sučiuptas girtas vairuotojas, kuris „VW Golf“ automobiliu blaškėsi po Statybininkų prospektą.

Patrulių dėmesį patraukė tai, kad vairuotojas keliolika minučių po pirmos valandos nakties labai jau nesaugiai manevravo gatve. Sustabdžius ir patikrinus vairuotojo blaivumą paaiškėjo, kad 1971 m. gimęs vyriškis yra girtas. Vyrui nustatytas 1,92 prom. girtumas. Klaipėdietis uždarytas į areštinę.

Šiek tiek prieš pirmą valandą nakties kitas patrulių ekipažas skubėjo į Klaipėdos rajono Pjaulių kaimą.

Policija gavo pranešimą, kad čia nuo kelio nuvažiavo automobilis „Ford Focus“. Avarijos metu vairuotojas liko prispaustas mašinos viduje.

Atvykus specialiosioms tarnyboms, iš mašinos ištrauktas 1981 m. gimęs vairuotojas, kuris pasirodė esąs girtas.

Vyrui nustatytas 2,03 prom. girtumas. Dėl patirtų sužalojimų jis gydomas ligoninėje.

Penktadienį dar vienas vairuotojas įkliuvo Palangoje. Vyro vairuojamas sunkvežimis įtartinai manevravo Liepojos plentu.

Paaiškėjo, kad vidury dienos vairuotojas sunkvežimiu blaškėsi būdamas visiškai girtas.

13.42 val. sunkvežimį sustabdę pareigūnai jo vairuotojui nustatė 2,42 prom. girtumą. Jis pristatytas į Palangos miesto policijos komisariatą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 281(1) str. 1 d.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kas iš to?

Kas iš to? portretas
Numeriai tai nepririšti 100%

Klaipēdietē

Klaipēdietē portretas
Gerbiami klaipēdos miesto gyventojai būkite atsargus nes šitie numeriai (860917354).(862778067).(860747174).(860917675).gali stengtis išgauti iš jūsu asmenine informacija .tai yra jūsu paso serija.asmens koda.elektroninēs bankininkystēs duomenis jei naudojatēs.jūsu prisijungimo duomenis ir panaudoti apgaulei "BUKITE LABAI ATSARGUS".Taip pat teisēsauga turētu jais pasidomēti.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių