Moterys dalijasi žinia apie nepadoriais pasiūlymais vaikus šiurpinantį vyrą

„Mamytės, saugokite savo vaikus nuo pedofilo!“, – toks kreipimasis pastarosiomis dienomis šiurpina ir verčia suklusti pietinės uostamiesčio dalies gyventojus, turinčius mažų vaikų.

Moteris, parašiusi į socialinį tinklą „Facebook“ įspėjimą, teigė, kad prieš kelias dienas, grįžusi iš kiemo jos dukra, papasakojo bauginantį dalyką.

Esą prie jos ir kitų mergaičių priėjo nepažįstamas dėdė ir siūlė mažametėms nepadorius dalykus, kalbėjo apie su lytiniais organais susijusius dalykus.

Po kelių dienų iš kiemo parėjęs tos pačios moters sūnus papasakojo, kad tas pats vyras paklausė jo, ar vaikas nori su juo lytiškai santykiauti.

Tėvai palygino, kaip abu vaikai apibūdino nepadoriai kalbėjusį vyrą ir priėjo išvados, kad tai buvo tas pats asmuo.

Klaipėdietė, paskelbusi šią žinią, mano, kad iškrypėlis gali vaikštinėti aplink vaikų darželį „Dobiliukas“ iki prekybos centro „Vingis“.

Įtariamasis apibūdinamas: apie 175-180 cm ūgio, plonas, žilų plaukų, su akiniais.

Klaipėdos miesto policijos komisariatas pareiškimo dėl nepadoraus kabinėjimosi prie vaikų nėra gavęs. Pareigūnai žadėjo pasidomėti, apie kokį asmenį kalbama, palygins turimus duomenis su įtariamojo apibūdinimu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vytas

Vytas portretas
zurnalistai kitu temu neturi, tik pedofilai aplinkui, ir durnes kurios pranesa apie alkoholikus uzknisancius visus sitam rajone, del policijos neveiksmu, ir bendros šalies skurdo ir lietuvos žmoniu ir musu miesto degradacijos

Anonimas

Anonimas portretas
nugrius prekybos sitas centras,laukiam nelaimes...

Anonimas

Anonimas portretas
Tai uždarykit tą pedofilą!
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių