Kaunietė Palangoje nepabūgo recidyvisto

Palangoje poilsiaujanti jauna kaunietė nesutriko užpulta kur kas vyresnio nepažįstamo vyro ir leidosi jo vytis kopų takeliu.

Dėl blogų orų ramioje Palangoje sekmadienį prieš vidurnaktį įvykdytas bene pirmas šią vasarą rimtesnis nusikaltimas – nusikaltėlis apiplėšė merginą.

23.30 val. iš Kauno atvykusi 19-metė mergina su drauge stoviniavo takelyje netoli kelio į Palangos tiltą.

Prie merginų staiga priėjo nepažįstamas vyras. Jis smogė kaunietei į kaklą ir taip ją nubloškė į krūmus, tada stvėrė ant takelio padėtą merginos rankinę ir leidosi bėgti.

Nukentėjusioji nepasimetė, pašoko ir nusivijo plėšiką. Ji greitai vyrą sulaikė ir jį pargriovė, bet atimti rankinės merginai nepavyko. Vyras sugebėjo nuo jos pabėgti.

Policininkai buvo netoliese. Pagal apibūdinimą jie labai greitai sučiupo seną pažįstamą 50-metį palangiškį. Šis vyras neseniai grįžo iš įkalinimo įstaigos.

Daugybę kartų jis buvo teistas už panašius nusikaltimus, jo aukomis dažniausiai tapdavo moterys ir merginos.

Palangos policijos pareigūnai, tiriantys šį nusikaltimą, tikisi, kad teismas sankcionuos plėšiko suėmimą ilgesniam laikui.

"Kol kas Palangoje ramu. Žmonių nedaug, nusikaltėliams čia kol kas nėra ką veikti. Savaitgalio plėšimas kopose – pirmas toks nusikaltimas. Tikėtina, kad atšilus ir policijai prasidės karštos dienos", – teigė Palangos policijos komisariato viršininko pareigas laikinai einantis Veiklos skyriaus vadovas Kęstutis Bončkus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

JONAS

JONAS portretas
kam jus spausdinat to nenormalaus debilo pasisakymus apie grybauskaite,istisai visuose laikrasciuose ir komentuoja VIENA IR TA PATI TEKSTA TAIGI nespausdinkit argi nematot,kad nenormalus,raso ne i tema pasivadines- APKALTA(jo tekstas) DĖL SNORO AFEROS D.GRYBAUSKAITĘ - JAV MARIONETĘ, Į KALĖJIMĄ

fui slykstyne

fui slykstyne portretas
tokiam bl tik nagus nukapoti

AS

AS portretas
Tokiu drasiu daugiau.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių