Maudynės jūroje vos nesibaigė tragedija

Maudynės audringoje Baltijos jūroje vienai šeimai iš Kauno rajono vos nesibaigė tragedija. Du vyrai ir du vaikai pateko į duobę ir vos nenuskendo.

Maudynės audringoje Baltijos jūroje vienai šeimai iš Kauno rajono vos nesibaigė tragedija. Du vyrai ir paauglys pateko į duobę ir vos nenuskendo.

Nelaimė Pirmosios Melnragės paplūdimyje įvyko sekmadienį apie 13.30 val. Nors buvo vėsu, pūtė šaltokas vėjas, žmonių pliaže buvo nemažai. Dauguma laiką leido kopose.

Biudžetinės įstaigos „Klaipėdos paplūdimiai“ direktoriaus pavaduotojas Aleksandras Siakki pasakojo, kad kopose buvo įsikūrusi ir poilsiautojai iš Kauno rajono. Du vyrai ir du vaikai nuėjo išsimaudyti, nors kabėjo raudona – maudytis draudžianti – vėliava. Apie tai gelbėtojai skelbė ir per garsiakalbius. Bangavimas siekė apie 2 balus.

A.Siakki pasakojo, kad poilsiautojai buvo netoli kranto, kai pateko į duobę ir visi pradėjo skęsti. Vienas vyras su vaiku iškapstė pats. Kitiems į pagalbą atskubėjo gelbėtojai.

Į krantą ištrauktas trylikametis buvo be sąmonės. Jį atgaivino gelbėtojai. Vaikas perduotas greitosios pagalbos medikams. Tai pirmasis skendimas šį sezoną Klaipėdos paplūdimiuose.

Sekmadienį gelbėtojams teko ieškoti ir pasiklydusio septynmečio. Vaikas buvo nuklydęs nuo tėvų. Berniuko paieškos užtruko apie dešimt minučių.

Baltijos jūros vandens temperatūra ties Klaipėda siekė 15 laipsnių šilumos.


Šiame straipsnyje: skęstiskendojūraGelbėtojai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Siulao Ani.

  Siulao Ani. portretas
Manau nereguojantiems i draudima maudytis reiketu skirti baudas.Tiek skendusiems tiek tik pazeidusiem taisykles.Juk vaziuojant per deganti raudona sfiesaforo signala tikrai nubaus,o nevykdant reikalavimu maudantis nieko.Ir baudu dalis turi atitekti gelbetojms.

jonas

jonas portretas
kaimas ko dar noret..
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių