Klaipėdos apygardos prokuroras įtariamas smurtavęs prieš žmoną

Klaipėdos rajono policijos komisariato pareigūnai naktį iš penktadienio į šeštadienį pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl prokuroro smurto prieš savo sutuoktinę.

Vidurnaktį 34 metų moteris pristatyta į kažkurią uostamiesčio ligoninę. Moteriai buvo sumušta galva.

Ji medikams paaiškino, kad maždaug prieš valandą namuose ją sumušė sutuoktinis. Nukentėjusiajai suteikta pagalba, vėliau ji išleista gydytis ambulatoriškai.

Moters vyras, pasak kriminalinių įvykių suvestinės, yra 42 metų Klaipėdos apygardos prokuratūros prokuroras. Pora gyvena Klaipėdos priemiestyje, Klipščių kaime, privačių namų kvartale.

Policijos atstovai nepraneša, ar įtariamasis buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę, kaip tai paprastai atsitinka tokiais atvejais.

Dėl šio įvykio taip pat bus atliekamas tarnybinis patikrinimas. Prokuroro asmens duomenys neskelbiami siekiant apsaugoti teisėtus mažamečių šeimos narių interesus.

Baudžiamasis kodeksas už smurtą prieš šeimos narį numato bausti kaltininką viešaisiais darbais, laisvės apribojimu, areštu arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

Sulaikyti pagrindo nėra

Generalinės prokuratūros atstovė Elena Martinonienė portalui klaipeda.diena.lt patikino, kad prokuroras nebuvo sulaikytas, nes tam nebuvo teisinio pagrindo.

Ar ligoninėje pabuvojusi moteris grįžo į namus, kur neseniai buvo kilęs konfliktas, nepranešama saugant tiek moters, tiek mažamečių vaikų duomenis.

Paprastai, iškart po sutuoktinių konflikto, peraugusio į smurtą, namuose apsilanko ne tik greitosios medicinos stoties medikai ir policininkai, bet ir vaikų teisių saugotojai, kurių užduotis apsaugoti poros atžalas nuo streso ir tolimesnio konfliktavusių pusių neigiamo poveikio.

Kadangi pranešdami apie panašius įvykius pareigūnai jau labai seniai neskelbia smurtautojų ir aukų pavardžių, neslepiama, kokių veiksmų ėmėsi valdiškų institucijų atstovai.

Šiuo atveju nepranešama, ar namuose buvo vaikų, ar moteris iš ligoninės grįžo namo, o gal jai buvo suteikta galimybė nakvoti moterų krizių centre. Žinoma tik viena – prokuroro pareigūnai iš namų į areštinę neišvežė.

Prokuratūros atstovė patikino, kad įvykis bus kuo nuodugniausiai išaiškintas, o prokuroro veiksmai įvertinti ir tarnybiniu požiūriu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kopustas.

Kopustas. portretas
Vat taip ir buna kai i valdzia issirenkam Kandonus.

Kopustas.

Kopustas. portretas
Nu ka, tokia jau tvarka, nes cia lietuva.

j

j portretas
Paldies Dr Ogala par jūsu patiesajām burvestībām. Tas ir patiešām neticami, un es nekad dzīvē neko tādu neesmu pieredzējis. Pirms es sazinājos ar Dr Ogalu, esmu izmēģinājis visus iespējamos līdzekļus, lai es varētu panākt, lai manas attiecības darbotos, lai mana sieva atgrieztos, bet es patiešām sapratu, ka man nekas neder un ka mana sieva ir attīstījusies daudz naida pret mani .. Es domāju, ka nav cerību atkal apvienoties ar bijušo sievu un bērniem. Bet, kad es izlasīju labas atsauksmes par Dr Ogala darbu, es nolēmu to izmēģināt, un es izdarīju visu, ko viņš man ieteica, un es viņam uzticējos un izpildīju viņa norādījumus tāpat, kā viņš man ir garantējis 28 stundu laikā, un tieši tad sieva man piezvanīja .. Tagad mēs esam apmierinātāki nekā jebkad agrāk. Viss izskatās nevainojami un tik dabiski! Liels paldies par jūsu autentiskajām un neapstrīdamajām burvestībām. Paldies Dr Great Dr Ogala par palīdzību. Ja jums nepieciešama palīdzība laulībā, kurā ir izjukušas attiecības, sasniedziet
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių