Klaipėdoje sulaikydami neblaivų jaunuolį nukentėjo du policininkai

  • Teksto dydis:

Klaipėdoje prie baro sulaikydami neblaivų jaunuolį nukentėjo du policininkai.

Incidentas įvyko šeštadienio paryčiais, apie 5 val. 50 min., greta naktinio baro Danės gatvėje, pranešė policija.

Bare, pareigūnams sulaikant konfliktuojančius asmenis, neblaivus vyras pasipriešino bei sužalojo tarnybos metu uniformuotus Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės 24 metų vyriausiąjį patrulį ir kartu patruliavusį Lietuvos kariuomenės Karo policijos Klaipėdos įgulos vyresnįjį karo policininką.

Policijos patruliui sumuštas veidas – jam sulaikytasis trenkė per skruostą, o karo policininkas patyrė rankos sumušimą. Abu nukentėjusieji gydomi ambulatoriškai.

Neblaivus (1,35 prom.) 27 metų įtariamasis uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasipriešinimo policijai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

KLAIPEDIETIS

KLAIPEDIETIS portretas
čia dėl tos demokratijos,nes žulikui pirma reikia teises išaiškinti, o dbr turi vieną prasileisti..na ir kuo baigėsi..visi ereliai galiausiai kaip mažos mergaitės supakuotos ir laukia teismo..

abc

abc portretas
O jūs pažiūrėkite kaip policininkai dirba? Daug teko matyti vakaruose kaip policija dirba, tai ten stengiasi neiti į artimą kova su siautėjančiu žmogum, stengiasi ramiai išprašyti... Todėl ir nebūna muštynių, o pas mus, užtenka pažiūrėti laidą "FARAI" - atvažiuoja ekipažas, nieko nesiaiškinę iškart puola ant žmogaus,, laužia rankas ir t.t., įsivaizduokit žmogui adrenalinas, o dar išgėręs - dažnai ir nelabai orientuojasi kai adrenalinas šauna į smegenis, tai ir pasipriešina. Natūraliai jei mane kažkas iš galo pastumtų, ar pradėtų laužti rankas - aš pirma ginčiaus, o tik tada pažiūrėčiau kas ten mane bando sulaužyti. O jei tas aš, koks nors sportininkas, ar kovos menų specas - taip ir nukenčia policininkai. Negražu už smulkius nusikaltimus ar konfliktus tarpusavyje laužti rankas, guldyti į purvą ir dar tuo didžiuotis.

Inteligentas

Inteligentas portretas
Byjėi prasilėyst neik į machačyų.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių