Girto jaunuolio nuotykiai: peiliu – prieš pardavėjas, žiebtuvėliu – prieš kamerą

Alkoholis ne visus veikia vienodai. 20-metis klaipėdietis trečiadienį vakare pasigėręs švaistėsi peiliu ir grasino nepažįstamiems žmonėms nužudysiąs.

20.40 val. vaikinas atėjo į Vingio gatvėje esančią, policijos atstovų žodžiais tariant, maitinimo įstaigą. 35-erių darbuotojai jis pagrasino nužudysiąs, išsitraukęs peilį juo švaistėsi, bet kažkokių konkrečių reikalavimų neišsakė.

Ilgai netrukęs jis išėjo ir nupėdino į Laukininkų gatvėje esančią parduotuvę.

Čia istorija pasikartojo. Piktas ir nesukalbamas vaikinas ir čia mojavo peiliu. Švaistydamasis apgadino prekystalį.

Kai jaunuolis išėjo iš parduotuvės, jį sulaikė policininkai. Rastas ir įrankis, kuriuo jis grasino. Tai yra paprastas virtuvinis peilis.

Policijos pareigūnai patikrino sulaikytojo blaivumą. Alkotesteris parodė 2,27 prom. Atlikus visas būtinas procedūras, įtariamasis uždarytas į areštinę.

Naktį, apie 3 val., areštinėje pastebėta, kad neveikia kameros, kurioje laikytas minimas jaunuolis, vaizdo stebėjimo kamera. Paaiškėjo, kad sulaikytasis ją sugadino žiebtuvėliu. Rūkantiems areštinėje leidžiama turėti priemones užsidegti cigaretę.

Įtariamąjį teko perkelti į kitą areštinės patalpą. Vaizdo kamera sugadinta nepataisomai.

Šių nuotykių herojaus laukia keli ikiteisminiai tyrimai: dėl grasinimo nužudyti arba sužaloti žmogų, dėl viešosios tvarkos pažeidimo. Kaip bus teisiškai įvertintas areštinės inventoriaus sugadinimas, policijos pareigūnai dar nepranešė.

20-metis anksčiau nebuvo teistas, tačiau policijos pareigūnams jo pavardė yra žinoma, jis buvo patekęs į policijos akiratį dėl nedorų darbų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Žvalgas

Žvalgas  portretas
Pjauna papjovė sakė dar pamatysiu papjausiu...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių