Klaipėdoje nukentėjo sukčių žinute patikėjęs vyras: neteko 4 tūkst. eurų

Klaipėdoje nukentėjo sukčių žinutės reikalavimais patikėjęs ir juos įvykdęs vyras.

1962 m. gimusio vyro pareiškimą Klaipėdos miesto policijos komisariatas gavo ketvirtadienį. Tą pačią dieną vyriškis į savo mobilųjį telefoną gavo sms žinutę, kad jo banko sąskaita neva yra užblokuota. Joje buvo prašoma prisijungti prie elektroninės bankininkystės. Atlikus visus reikalavimus, kurie buvo nurodyti trumpojoje žinutėje, iš pareiškėjo banko sąskaitos nuskaityti 4 tūkst. eurų.

Klaipėdos apskrities policija praneša, kad pradėtas sukčiavimo tyrimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

deinis

deinis portretas
Pilnai palaikau Laimą,labai reikia saugtis ,jei eina kalba apie pinigus ,venkti ryšių su nepažistamais žmonėmis ,kreiptis į vaikus ,pažystamus žmones o teip paliksite be kelnių.

Daiva

Daiva portretas
Nespjaukit į šulinį, iš kurio gali tekti gerti. Tie sukčiai tam turi ypatingus gebėjimus. Taip susuka smegenis, kad pats negali patikėti, jog užkibai ant jų kabliuko.

Ech, Žmogau

Ech, Žmogau portretas
Dieve, kada žmonės per šventes" įsijungs " savo smegenis??? Ar koks nors "bankas" per valstybinę šventę siųs žinutę apie sąskaitos blokavimą? Nepykit, esu gailestingas žmogus, bet man kažkaip negaila to vyro, jaunesnio už mane , žioplumo. Skirtumas dar ir tas, kad aš neturiu savo sąskaitoje tiek, kiek "anas"... turėjo.... Ir nebeturės. Kaip toj dainoj:" kai nieko neturi, tai nieko ir nereikia..."
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių