Klaipėdoje į butą užėjęs vyras sumušė ir grasindamas peiliu apiplėšė moterį

Patirti smurtą iš nepažįstamo asmens savo namuose ir būti apiplėštam neiškėlus kojos laukan – nedažnas dalykas. Antradienį prieš pietus būtent taip atsitiko vienai klaipėdietei.

Tądien, apie 11.30 val., uostamiesčio Gėlių gatvėje į 69 metų moters butą įėjo kažkoks vyras.

Vėliau moteris policininkams sakė, kad matė šį žmogų pirmą kartą.

Matyt, šeimininkė pajuto, kad jos bute yra svetimas asmuo ir bandė jį išvaryti, bet pati patyrė smurtą. Atėjūnas ją ne tik sumušė, bet ir pagrasino peiliu.

Vyro tikslas buvo pasipelnyt, jis pastvėrė šeimininkės telefoną ir 30 eurų. Iškart po to įtariamasis išėjo.

Nukentėjusioji iškvietė policiją, į jos namus buvo atvažiavę ir medikai. Jai padaryti sužalojimai nebuvo sunkūs, todėl jai rekomenduota gydytis ambulatoriškai.

O jeigu juos šeimininkai pastebi, apsimeta apsirikę ar stengiasi pasprukti, kol nukentėjusieji neįsiminė jų išvaizdos.

Nusikaltimo auka papasakojo policininkams mananti, kad galėjo neužsirakinti durų, nusikaltėlis tuo ir pasinaudojo.

Ieškomas įtariamasis gali būti apie 40 metų, apie 165 cm ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, nusikaltimo metu vilkėjo mėlyną striukę.

Gali būti, kad šis asmuo yra butvagis, tai yra nusikaltėlis, kuris braunasi į būstus. Klaipėdiečiai yra ne kartą socialiniuose tinkluose dalijęsi žinia apie tai, kad darbo dieną jaučia, kad kažkas klebena buto duris. Taip butvagiai tikrina, ar jos užrakintos.

Dauguma žmonių rankines su telefonais ir piniginėmis pasideda prieškambaryje, arčiausiai laukujų durų. Ne vienas smulkius pinigus ar ne piniginę laiko viršutinio rūbo kišenėje. Tai žinantys vagys dažniausiai stengiasi nepastebėti nugvelbti grobį. O jeigu juos šeimininkai pastebi, apsimeta apsirikę ar stengiasi pasprukti, kol nukentėjusieji neįsiminė jų išvaizdos.

Antradienį įvykdytas nusikaltimas įrodo, kad būna ir kitaip. Tikėtina, kad policijos pareigūnai įtariamąjį netrukus sulaikys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

va

va portretas
Tokie tatai dabar "vyrai" - ima senyvą moterį už gerklės su peiliu rankoje, atima pinigus ir telefoną. Varge varge, kas per vyras - būtinai įdėkite to niekšo nuotrauką, kad moterys galėtų spjauti į snukį tokiam vištgaidžiui.

Ei

Ei portretas
Dar norit vakarietiškos demokratijos aaa,policija nedirba ji tik nukreipia nusikaltėlius ir duoda informacija jiems ,imsim patys įstatymus į rankas

variantas

variantas portretas
Atėjo laikai,kad ir į butą įsileisti žmogaus nebegali.Gal nepažįstamiems iš vis nereikia atidaryti durų.Gal tai smalsumas atidaro duris?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių