Uostamiesčio naktiniame klube – kliento išpuolis prieš barmenę

Uostamiesčio policijos pareigūnai aiškinasi incidento viename Klaipėdos naktinių barų aplinkybes. Čia nuo neblaivaus kliento nukentėjo barmenė.

Pasak policijos pranešimo, viskas įvyko vėlų pirmadienio vakarą, apie 23 val., Taikos prospekte esančiame klube „Piteris“ vakarojo 52 metų vyras.

Jis užsisakė alkoholinių gėrimų, sumokėjo už juos ir išgėrė. Bendraudamas su 48-erių darbuotoja vyras ėmė jai siūlyti pratęsti pažintį.

Pokalbio metu vyras minėjo sumokėsiąs moteriai 80 eurų ir nusivešiąs ją į viešbutį. Barmenė atsisakė toliau bendrauti su šiuo klientu, todėl vyras labai įširdo.

Jo įtūžis peraugo į agresiją, klientas parvertė moterį ant grindų ir vilko ją. Moterį jis ištempė iš klubo salės, kur tuo metu nebuvo kitų žmonių ir buvo jėga beišvedąs į lauką.

Čia juos pastebėjo apsaugininkas. Jis apgynė moterį ir sulaikė smurtaujantį lankytoją.

Netrukus atvyko policininkai ir neblaivų vyrą sulaikė. Alkoholio matuoklis parodė 1,45 prom.

Pradėtas tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo. Pareigūnai aiškinasi, ar barmenės pateikta įvykių seka yra teisinga. Tai padės išsiaiškinti klube įrengtos vaizdo kameros.

Nukentėjusioji patyrė ne tik fizinį skausmą ir stresą, bet ir materialinį nuostolį, agresyvus klientas tampydamas suplėšė moters drabužius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

As

As portretas
Nepades jokie tyrimai max 15 euru gaus baudos.pati turejau panasia situacija tai puse metu tampiausi policijoje nors ir buvo visi irodymai nieko nepesiau.

Užuojauta visoms barmenėms

Užuojauta visoms barmenėms portretas
Jums ne tik kad atlyginimui už darbą mokami grašiai ir atimami arbatpinigiai, ne tik kad verčiama sukčiauti, bet ir va tokie psichai kelia nuolatinę grėsmę. Baisus darbas todėl linkiu sėkmės ir ištvermės.

Vinius turi Taborą

Vinius turi Taborą portretas
Klaipėda - Piterį .
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių