Klaipėdietę pašiurpino pamatytas vaizdas: jaunuolis automobilių aikštelėje svaiginosi prie vairo?

Policijos pareigūnai sulaikė prie automobilių aikštelės, ko gero, besisvaiginusį jaunuolį. Pareigūnus iškvietė pro šalį ėjusi praeivė, kurią pašiurpino išvystas vaizdas.

Pranešimą policija gavo antradienį 13.16 val. Moteris, paskambinusi policijai, paaiškino, kad Dubysos gatvėje stovi du automobiliai, kuriuose sėdėjusių jaunuolių elgesys jai sukėlė įtarimų.

Buvo panašu, kad asmenys gali vartoti narkotines medžiagas.

Atvykę pareigūnai pastebėjo, kad automobilio „Chrysler“ vairuotojo vietoje sėdintis 1996 m. gimęs vyras rankoje laiko folijos lankstinuką, kuriame – žalsvos spalvos augalinės kilmės, specifinio kvapo galbūt narkotinė medžiaga.

Policijos kinologai su tarnybiniu šunimi Naruto apžiūrėjo įvykio vietą. Šalia kito automobilio, kuris buvo tuščias, prie medžio rastas užkastas folijos lankstinukas su žalsvos spalvos augalinės kilmės, specifinio kvapo, ko gero, narkotine medžiaga.

Automobilyje „Chrysler“ buvęs 1996 m. gimęs vyras sulaikytas ir pristatytas į areštinę. Pradėtas tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Pareigūnams antradienį įkliuvo ir nuo alkoholio apsvaigę vairuotojai.

8.13 val. policijai paskambino dar vienas pilietiškas miestietis.

Pareigūnai, reaguodami į pranešimą, nuvyko į Šilutės plentą. Patikrinimo metu automobilio „Peugeot“ vairuotojui, gimusiam 1975 m., nustatytas 2,05 prom. neblaivumas.

17.37 val., taip pat gavus pranešimą, Klaipėdoje, Jotvingių gatvėje, automobilio „Ford“ vairuotojui, gimusiam 1977 m., nustatytas 3,17 prom. neblaivumas. Vyras uždarytas į areštinę.

Žmonių skambučiai netilo visą dieną, dar vieno pranešimo sulaukta 20.36 val.

Informuota, kad galbūt neblaivus vairuotojas Kauno gatvėje automobiliu „Audi A4“ kliudė stovėjusį automobilį „Toyota Solara“ ir pasišalino iš eismo įvykio vietos.

Pareigūnai nustatė, kad automobilį „Audi A4“ vairavo 1957 m. gimęs vyras, kuriam nustatytas 2,08 prom. neblaivumas. Jis uždarytas į areštinę.

Dar vienas girtas vairuotojas sučiuptas Debreceno gatvėje 11 minučių po vidurnakčio.

Sustabdyto automobilio „Ford Focus“ vairuotojui, gimusiam 1981 m., nustatytas 2,44 prom. neblaivumas. Vyras sulaikytas ir uždarytas į areštinę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Bobas Marlis

Bobas Marlis portretas
Taigi šventė 4.20. O boba žiurkė viską sugadino.

Marihuana

Marihuana portretas
Net jeigu zole butu dekrininalizuota , nemanau kad patartina vairuot prirukusiam...

Dzonis

Dzonis  portretas
Kodel ta neda*ista k*rva neissiganda kai jos vyras apsivemes krumuose guli?
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių