Klaipėdiečiai į Lietuvą gabeno, įtariama, Prancūzijoje pavogtą turistinį namelį

  • Teksto dydis:

Kalvarijos pasieniečiai sulaikė, įtariama, Prancūzijoje pavogtą prikabinamą turistinį namelį. Jį į Lietuvą gabeno du Klaipėdos gyventojai.

Penktadienį iškart po vidurnakčio Varėnos pasienio rinktinės Kalvarijos pasienio užkardos pareigūnai Lazdijų rajono Akmenių kaimo ribose, kelyje Seinai-Lazdijai, sustabdė mikroautobusą „MB Sprinter“ lietuviškais numeriais. Iš Lenkijos ką tik įvažiavusią transporto priemonę vairavo 45-erių Klaipėdos gyventojas. Kartu vyko ten pat gyvenantis 40 metų amžiaus vyras.

Prie mikroautobuso buvo prikabintas turistinis namelis „Tabbert“, kaip vėliau nustatė pasieniečiai, 2013 m. gamybos. Ant jo buvo prancūziški registracijos numeriai.

Kalvarijos pasieniečiai patikrino namelio duomenis ir išsiaiškino, kad jis yra vogtas. Transporto priemonės paiešką šiemet rugpjūčio pradžioje paskelbė Prancūzijos teisėsauga.

Namelio savininku prisistatė keleivis.

Varėnos pasienio rinktinėje dėl nusikaltamu būdu gauto turto įgijimo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Po apklausų pasieniečiai klaipėdiečius paleido. Turistinis namelis saugomas Kalvarijos užkardoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

o

o portretas
a kodel vagis paleidzia?

Paprastas

Paprastas portretas
Geriau gyventi ziema vogtame namelyje, nei silumos mazguose.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių