Pajūrio keliuose laukė kliuviniai: eismas sustojo ne tik dėl dviejų vilkikų avarijų

Trečiadienis buvo nelengvas važiuojantiems į Klaipėdą. Prieš pat uostamiestį įvyko dvi vilkikų avarijos, o vakare eismas prie Jakų viaduko ir žiedinėje sankryžoje sustabdytas dėl stambaus gabarito krovinio gabenimo.

Apie 17 val. greitkeliu nuo Vilniaus pusės važiavęs sunkvežimis ties "Mercedes Benz" salonu remontuojamame kelio ruože nusprūdo nuo kelio ir nusirito į pakelės griovį.

Vairuotojas buvo blaivus, bet jam veikiausiai pritrūko atidumo, todėl sunkvežimis neišlaikė pusiausvyros.

Maždaug valandą, kol buvo traukiamas sunkvežimis, į žiedinę sankryžą įvažiuoti buvo sunkiau.

Dar vienas vilkikas tądien apie vidurdienį pateko į avariją ties logistikos bendrove "Vlantana". Čia iš šalutinio kelio išvažiuojantis lengvojo automobilio vairuotojas buvo nepakankamai atidus ir susidūrė su pagrindiniu keliu važiavusiu vilkiku.

Nepasisekė: sunkvežimis su grūdais nusirito nuo kelio. ("Facebook" paskyros "Reidas" nuotr.)

Lengvoji mašina atsitrenkė į kelio atitvarus. Abu vairuotojai buvo blaivūs ir liko sveiki.

Tos pačios dienos vakare, apie 21 val., policininkai iš visų pusių sustabdė eismą Jakų žiedine sankryža.

Tokių priemonių reikėjo todėl, kad iš Klaipėdos buvo gabenami vėjo jėgainių bokštai. Milžinišką krovinį, vežamą keliais sunkiasvoriais vilkikais, lydėjo gausios policijos pajėgos.

Atvažiavusi Vilniaus plentu automobilių vilkstinė jau rado laisvą kelią. Policininkai sustabdė eismą nuo Vilniaus, Palangos, Šilutės pusės, o galiausiai ir ta viaduko atšaka, kuria patogu važiuoti nuo Vilniaus pusės į Palangos plentą.

"Buvo panašu į ypatingą policijos operaciją. Pirma į galvą atėjusi mintis – pareigūnai gaudo pavojingą nusikaltėlį. Labai greitai pamačiau automobilius su švyturėliais ir supratau, kodėl nuo Klaipėdos pusės į Palangos plentą vilkstinė pasuko važiuodama ne aplinkui žiedą, o prieš eismą. Labai įspūdingas reginys. Ir vairuotojai buvo drausmingi, niekas nesinervino", – įspūdžiais dalijosi nedažno reginio liudininkė klaipėdietė Aina.

Vairuotojams teko lūkuriuoti apie ketvirtį valandos, po to pareigūnai pasitraukė ir leido judėti savo keliais.

Vėjo jėgainių bokštus vežantys automobiliai pasuko į Slengių pusę. Toliau jis keliavo pro Dupulčius, Kuršėnus, Šiaulius, į Dejūnus Anykščių rajone.



NAUJAUSI KOMENTARAI

specas

specas portretas
Lietuvoje kur pirstu bedursi,visur bukagalviai.Darbu organizavimo jokio,suprocio jokio.Zenklas "Kelio darbai" stovi nuo praeitu metu tikriausiai,apsaugos ir rimtu ispejimu pries darbo zona- juokas ima.Reikia lietuvos lodarius nuvezt i normalia sali i parodyt kaip vykdomi darbai.Kaip per nakti 10km automagistrales perkloja naujai.Zodziu bananai!!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių