Karklės festivalyje – ir vėl be stabdžių: apduję dalyviai pričiupti su narkotikais rankose

Pirmųjų dviejų Karklės festivalio dienų patirtis, kai policininkai ir tarnybinis šuo demaskavo ne vieną kvaišalų turėjusį asmenį, netapo pamoka kietiems. Sekmadienį festivalio zonoje nustatyta ne mažiau keturių narkotinių medžiagų turėjusių asmenų.

Pirmadienio naktį, apie 3 val. festivalio teritorijoje dirbę pareigūnai nusprendė patikrinti, iš kur sklinda rūkomų kanapių tvaikas. Jis koncentravosi prie palapinės, kur dirbo koncertų techninio aptarnavimo grupė. Į tą pusę traukė ir tarnybinis šuo.

Labai greitai policininkai pamatė kanapių suktinę traukiantį 29 metų vyrą. Šalia jo rasta ir dėžutė su kanapėmis. Įtariamasis buvo apdujęs, pusę suktinės jis jau buvo surūkęs.

Panašiai atsitiko ir apie 1 val. nakties. Pėstieji patruliai pamatė grupę jaunuolių, vienas jų rūkė suktinę. Pamatęs pareigūnus, suktinę jis numetė. Atlikę dalinę 22 metų jaunuolio apžiūrą policininkai jo kišenėje rado dar vieną tokią pat rūkymui paruoštą kanapių dozę.

Kvaišalus išmokytas užuosti tarnybinis šuo Naruto sekmadienį, apie 21 val. parodė vieną palapinę, joje pareigūnai rado cigaretę su kanapėmis. Naruto ypatingai uodė 29-erių vyro kuprinę, joje policininkai rado folijos lankstinuką su kanapėmis ir rastas plastiko maišelį su baltais milteliais.

Policininkų šuo parodė ne tik kanapes. Sekmadienį, apie 18.30 val. jis suuodė draudžiamas medžiagas pas 26-erių vaikiną. Policininkai rado žydrą tabletę, o jo palapinėje – dar dvi tabletes ir lankstinuką su kanapių likučiais.

Visiems šiems asmenims gresia baudžiamoji atsakomybė už kvaišalų turėjimą be tikslo juos parduoti. Nė vieno asmens platinusio narkotikus nesulaikyta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Sarunas Namajuska

Sarunas Namajuska portretas
Sarunas Namajuska

Granat

Granat portretas
Karklėje bent tikrina su šunim granatuose ir kituose nemačiau čia specialiai ?

>Ele

>Ele portretas
nematei, nes pati užsipylus buvai. Aš kai būdavau gatavas irgi nieko nematydavau, kas tiesa, tai tiesa. Mea maxima culpa.
VISI KOMENTARAI 37

Galerijos

Daugiau straipsnių