Ilgapirščiai vogė sodo techniką ir maistą

Artėjant savaitgaliui Klaipėdoje siautėjo ilgapirščiai. Vagys pasisavino ne tik sodo techniką, gadino turtą, bet ir iš šaldytuvo vogė maisto produktus.

Vėlų penktadienio vakarą į uostamiesčio policijos pareigūnus kreipėsi 51 metų moteris, kuri pranešė apie įsibrovimą. Incidentas įvyko Klaipėdos rajone, Sarčių kaime.

Į moters namus patekęs įsibrovėlis sugadino plastikinį langą, signalizacijos pultą elektros skydinę. Pasak nukentėjusiosios, vagis gviešėsi pasisavinti ir maisto produktus.

Padaryta žala vertinama 230 eurų.

Policijos pareigūnai netrukus sulaikė 35 metų įtariamąjį. Asmuo buvo uždarytas į areštinę.

Tą patį vakarą pareigūnams pranešta apie Kretingos rajone įvykdytą vagystę. Į Kašučių kaime esančią sodybą atvykęs šeimininkas pastebėjo  sugadintą ūkinio pastato užraktą.

Apžiūrėjęs pastatą vyras pasigedo sodo traktoriaus, lapų pūstuvo, raktų komplekto, elektrinio pjūklo. Savininkui padaryta žala įvertinta 3750 eurų.

Penktadienį vagys brovėsi ne tik į namus, bet aukų ieškojo ir internete. Į policijos pareigūnus kreipėsi nuo sukčių nukentėjęs žmogus.

Socialiniame tinkle "Facebook" vyras pastebėjo skelbimą, kuriame siūloma įsigyti įrankį. Pardavėjams asmuo pervedė 260 eurų, tačiau prekės taip ir nesulaukė.

Policijos pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl sukčiavimo.


Šiame straipsnyje: vagysilgapirščiaivagystė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
dabar vagys gudriai planuoja nedgi kad pedsaku nepalikti po vagystes o sunkiai isaiskinama yra paskui ilgas ikiteisminis tyrimas pora metu paskui teismai tai cia 3metus uztrunka pakol kazka atgausi o gal isvis nieko neatgausi jei vagis turta peraso ant zmonos mamos pats savo vardu nieko neturi nedirba tai nieko ir nesumokes

sodininkai

sodininkai portretas
Tokius idiotus nutvėrei ir gerai pamokei.Taip jau buvo mūsų soduose.Po to kaimynai tarpusavyje susitarė,dėl apsaugos.Nuo to karto bet ką įtartiną pastebėję-skambina ir kviečia pagalbos .Be to yra kameros,kurių pagalba labai greitai galima išaiškinti,kur kas vyksta.

Ozka

Ozka portretas
Nu o pavalgyt tai reikia
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių