Į darželį atvestas prosenelės sumuštas vaikas

  • Teksto dydis:

Pirmadienį apie 8.10 val. į lopšelį-darželį, esantį Taikos pr. Klaipėdoje, atvestas šešerių metų berniukas, kurį namuose galimai sumušė promočiutė, gimusi 1937 m.

Ant vaiko skruosto buvo matomas paraudimas. Berniukas perduotas Vaiko teisių apsaugos specialistams.

Pradėtas fizinio skausmo sukėlimo tyrimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Matvašu

Matvašu portretas
Oho, senbezda, 82 metų! Jau laikas į Lėbartus, o dar rankas laido! Užvažiuotų jai kas nors į marmūzę, pažiūrėtume, kaip sušauktų visą KGB, NKVD, GPU chuliganą sugauti.

PROSENELĖ NESKAITO LAIKRAŠČIŲ

PROSENELĖ NESKAITO  LAIKRAŠČIŲ portretas
Užmetė išgamėlei į ši..ną, o tas - tuojau į policiją. ŠAUNUOLĖ PROSENELĖ!!!

KLB

KLB portretas
Trimituojam,kad vaikai nutuke,kad nebejuda.O kaip tam vaikui judet,kad visur draudimai?Jei su dviratuku ar paspirtuku vaziuoja,tai ant vaiko sukrauta tiek amunicijos,lyg i kara eitu:salmas,antkeliai,alkuniu apsaugos,liemene.O cia vasara 25-30karscio.Kaip jam judeti?Ar cia ne didesne trauma?Vaikas to nenori tikrai.Pamatytu vaiku teisiu atstovai,kad vaikas laipinamas ant kojuku,jei tokius dar kas atsimena,turbut teva nuteistu,o anksciau buvo linksmiausia pramoga.Ir is vis ka uzauginsime?Nemokanti savimi pasirupinti,laukianti pagalbos is visu tik ne is saves,be pagarbos vyresniam,nes paprasciausia supykus,galima apskusti tevus,senelius,bet ka,kas nepatinka,veidmainiauti,jausti save pasaulio bamba apie kuria turi visi sokineti.
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių