Į avariją greitkelyje atskubėjusių pareigūnų automobilį „nunešė“ kita mašina

Autostradoje netoli Klaipėdos paralyžiuotas eismas. Abiejose eismo pusėse panašiu metu įvyko avarijos, sumaitoti keli automobiliai, lūžena virto ir policijos mašina.

16.56 val. policijos pareigūnai, važiavę iš anksto numatytu maršrutu, maždaug už 15 kilometrų nuo Klaipėdos pamatė priešingoje kelio pusėje iš Kauno į Klaipėdą važiavusius ir susidūrusius automobilius.

Ten buvo susidūrę krovininis automobilis „Peugeot“ ir lengvasis „Honda“. Būtent tuo metu policininkai pamatė, kaip eismo įvykio dalyviai iš automobilio „Honda“ traukė senyvą nukentėjusiąją.

Policininkai paliko savo pusėje tarnybinį automobilį su švyturėliais ir nuskubėjo padėti į avariją patyrusiems žmonėms.

Maždaug po 15 minučių, kai žmonės laukė greitosios medicinos pagalbos, kuri turėjo išgabenti 78 metų sužeistąją, „Volkswagen Passat“ rėžėsi į paliktą kitoje eismo pusėje policijos automobilį. „Volkswagen Passat“ važiavo vyras, moteris ir vaikas.

Nuo smūgio policijos automobilis nulėkė į žaliąją juostą, o „Volkswagen Passat“ sukosi ir atsitrenkė į dar vieną kelkraštyje sustojusį automobilį. Jo ekipažas ketino taip pat padėti kitapus greitkelio įvykusios avarijos aukai.

Dar vienas greitosios medicinos pagalbos ekipažas iš įvykio vietos išgabeno  „Volkswagen Passat“ važiavusią šeimą. Visi šia mašina važiavę žmonės buvo sąmoningi, todėl pareigūnai spėja, kad jie buvo sužeisti nesunkiai.

Policija apie avarijos aukų sveikatos būklę kol kas duomenų neturi.

Dėl avarijų autostradoje susidarė spūstys, į Klaipėdą važiuojantys vairuotojai bandė sukti iš greitkelio ir važiuoti į uostamiestį per Dauparus.


Šiame straipsnyje: avarijaavarija LT

NAUJAUSI KOMENTARAI

Jau ne pirmas

Jau ne pirmas  portretas
kartas, kaip policininkai elgiasi neatsakingai, gerai kad išvengta auku,kažkada įvyks skaudi nelaimė, dėl pačių policininkų pasitikėjimo, kad juos kažkas turi labai gretai pastebėti, nes jie policininkai.

Amerika

Amerika portretas
Nu mentai yra mentai. O kausas tas kur i juos ivazevo uzsizioplino i kitoj puses avarija. Nu daba ziopliu pilna bet nzn kaip mentai stovejo. Ar aplamai su ispejamu signalu ir pns.

Klausimas

Klausimas portretas
Gal galit kas nors išversti i lietuviu kalba, ka parašė komentatorius, pasivadines 123 ???
VISI KOMENTARAI 42

Galerijos

Daugiau straipsnių