Gyventojai griebiasi už galvų: pajūrio ilgapirščių taikinyje – „Volvo“ automobiliai

Priekinius žibintus per kelias akimirkas išmontuoti iš brangaus automobilio įgudę vagys ėmėsi „Volvo“. Šį kartą tokios markės automobilius jie rado Gargžduose esančioje automobilių aikštelėje ir Klaipėdoje atokiau nuo daugelio žmonių akių esančioje gatvėje.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato kriminalinių įvykių suvestinė skelbia, kad pirmadienį, apie 8 val., Klaipėdoje, Svajonės gatvėje automobilio „Volvo S60“ savininkas rado savo transporto priemonę be priekinių žibintų, buvo išdaužtas vairuotojo durelių langas.

Nukentėjusysis pranešė, kad dingusių žibintų pakeitimas naujais ir sudaužyto lango įstatymas jam kainuos 1,5 tūkst. eurų.

Tą pačią dieną po valandos Klaipėdos rajono policininkams pranešta apie „Volvo S80“ priekinių žibintų vagystę Gargžduose. Kur kas senesnio modelio automobilis stovėjo mašinų aikštelėje J.Janonio gatvėje. Vagys išdaužė šio automobilio priekinį stiklą. Nukentėjusysis nurodė patyręs 300 eurų žalą.

Kiekvieną šių nusikaltimų tiria vietos policijos komisariato pareigūnai. Klaipėdos rajone panašių nusikaltimų šiemet ir pernai nebūta. Užtat Klaipėdoje tai – tikra bėda. Tik kur kas dažniau vagiami apynaujų „Porsche“ ir BMW priekiniai žibintai, kainuojantys ne vieną tūkstantį eurų.

Policininkai tikina visad bendraujantys su kolegomis, kuriems teko tirti kitas panašias vagystes. Pernai Klaipėdoje buvo pagautas vienas žibintų vagis, bet netrukus šie nusikaltimai vėl ėmė kartotis, matyt, žibintus vogti nereikia labai daug išmanymo, o pelnas – didelis.

Po naujųjų metų Klaipėdoje jau apvogta nemažai mašinų, įtariamųjų kol kas nustatyti nepavyksta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

germanas is Germanijos

germanas is Germanijos portretas
paskaitykite naudotu detaliu pardavimo reklama,ir galesit savo detales nusipirkt.

T

T portretas
Gal laikas pradeti prekes graviruoti kodais kad idiotas nepristatytu ar neparduotu vogto daikto i metalo lauza ar kokiam zmogui nes turgije pilns idiotu tik nesuprantu is kur jie turi pinigu isigyti leidimus ir savo mesla nelegalu parduoti bet zmoned budrus nera kai neziuri i to zmogaus idiotiska snuki patys kalti

Volvo

Volvo portretas
Klaipedoj tvarkos poziuriu tai visiska anarchija... policija nedirba, uz chuliganini vairavima nebaudzia ir nestabdo sudrausminti, lekimas miestu 100 kur greitis 60 turetu buti normali praktika. Pesciuju per perejas nepraleidineja arba dar net pagreitina jeigu eini. Vairavimo kulturos nulis. Miestas tersiamas uosto imoniu.. blin tuojau taps ziurkynu su tokiu meru ir policijos vadu ... :)
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių