Girtuokliai – keliuose ir grioviuose: pareigūnams įkliuvo ne vienas neblaivus vairuotojas

Policijos pareigūnai nespėja sugaudyti kiekvieno neblaivaus vairuotojo, bet girtuokliai neretai patys išsiduoda, o apie juos policijai praneša akyli žmonės.

Taip trečiadienį atsitiko dviem vairuotojams. Kad ir kaip stengėsi likti nepastebėti, abu išlindo, kaip yla iš maišo.

Tądien apie 16 val. palangiškiai pranešė policijai stebintys keistai kurorto gatvėmis manevruojantį automobilį „Ford S-MAX“. Policininkams buvo pranešta, kur ši mašina važiuoja.

Netrukus pareigūnai ją sustabdė Klaipėdos plente.

Paaiškėjo, kad 52 metų vairuotojas buvo gerokai įkaušęs, alkoholio matuoklis parodė 2,61 prom.

Prieš 18 val. Klaipėdos rajone, ties Alksnių kaimu savo automobiliu važiuojantis žmogus pamatė nuo kelio nuvažiavusį automobiliuką „Fiat Punto“ ir paskambino į policiją.

Į įvykio vietą atskubėjo pareigūnai, paaiškėjo, kad pagalbos šia mašina važiavusiam vairuotojui reikėjo jau vien todėl, kad jis buvo girtas ir galėjo prisidaryti ar daugiau bėdos.

Matuokliu nustatytas 2,27 prom. vairuotojo girtumas. Policininkai pradėjo ikiteisminį tyrimą, po kurio 38 metų vyras gali prarasti mašiną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Na ir ka jus jiems padarysit, humanistai sururinti? Baudai neturi baudziauninkai pinigu. Pasodinsit - reikes maitinti visa jo seima Belieka vienintele reali iseitis - viesai nuplakti bizunu ir paskelpti laikrastyje skiltyje ,,Musu garbes pilieciai,,
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių