Gargžduose į degalinės vitriną rėžėsi automobilis: vairuotojo mašinoje nebuvo

  • Teksto dydis:

Penktadienio rytą vieniems vairuotojams koją kišo sudėtingos eismo sąlygos, kitiems – aplaidumas.

„Prie Gargždų į  degalinės „Viada“ vitriną įpuolė „Range Rover“. O juk ne liepos mėnuo“, – nuotraukas komentavo jomis feisbuko paskyroje „Reidas“ pasidalijęs vyras.

Pirminiais duomenimis, avarija įvyko dėl vairuotojo aplaidumo palikus automobilį su įjungta pavara.

Kaip portalo klaipeda.diena.lt žurnalistams teigė paskyros autorius, automobilis į vitriną rėžėsi penktadienio rytą. „Mergina parašė, kad išgirdo garsą. Atsisuko. Iš degalinės išbėgo vyras, atidarė vairuotojo duris ir grįžo atgal į degalinę“, – situaciją komentavo pašnekovas.

Policijos pagalbos įvykio vietoje neprireikė.

„Operatyvaus valdymo skyriaus budėtojas nurodė, jog kol kas apie tokį įvykį pranešimo negauta. Galbūt įvykio dalyviai vietoje susipildė deklaraciją ir pareigūnų nekvietė“, – teigė Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Andromeda Grauslienė.

Feisbuko paskyros „Reidas“ nuotr.

Bendrovės „Viada LT“ marketingo vadovė Simona Petrovienė portalo žurnalistams pasakojo, kad įvykio metu žmonės nenukentėjo, tačiau parduotuvėje pridaryta nemažai žalos.

„Penktadienio rytą, 9.32 val., Gargždų „Viada“ degalinėje į parduotuvės vitriną įvažiavo sidabrinis „Range Rover“. Nelaimingo atsitikimo metu išdaužti vitrininiai langai, apgadinti baldai, sugadinti elektros prietaisai ir instaliacijos. Įvykio metu mašinoje žmonių nebuvo, mat vairuotojas ir keleivis tuo metu buvo degalinės parduotuvėje. Tik laimingo atsitiktinumo dėka avarijos metu žmonės nenukentėjo. Pirminiais duomenimis, avarija įvyko dėl vairuotojo aplaidumo palikus automobilį su įjungta pavara“, – sakė S. Petrovienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nebesulauke

nebesulauke portretas
Rover'is savo seimininku ... ir isvaziavo ju ieskoti...

kodel

kodel portretas
Sito genijaus ir pirmojo savaeigio auto LT numeriai ,,uztusuoti,, ...

future is here

future is here portretas
Lietuviai jį išrdo, autonominį automobilį! Reikia pasklebti visam pasauliui, suplūs investicijos
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių