G. Einikio žmona atsiėmė kaltinimus

  • Teksto dydis:

Šeštadienio popietę Gintaro ir Jurgitos namuose lankėsi Klaipėdos miesto policijos pareigūnai. Pagalbos tąkart šaukėsi Jurgita, prieš kurią vėl smurtavo neblaivus jos vyras. Kurį laiką laikinojo sulaikymo kameroje praleidęs vyras vėl laisvėje, o jo žmona vėl nebeturi jam priekaištų, praneša delfi.lt.

G. Einikiui grėsė viešieji darbai, laisvės apribojimas arba areštas, arba laisvės atėmimas nuo vienerių iki dvejų metų.

Antradienio vakarą abu sutuoktiniai buvo iškviesti į apklausą, kurios metu J. Einikienė prokurorui pareiškė, jog neturi jokių priekaištų ją mušusiam vyrui.

„Mūsų visuomenėje kažkoks iškreiptas požiūris – vyrai geria, o kaltos lieka bobos. Kur man dėtis? Juk negaliu pasiimti mažylės ant rankų ir išeiti į gatvę. Jau anksčiau kalbėjausi su vaiko teisių apsaugos specialistais. Sakiau, kad duoda visokius butus pabėgėliams, tai tegul duoda ir lietuviams. Tačiau jokios pagalbos nesulaukiu“, – po incidento pasakojo J. Einikienė.

Vėlyvą antradienio vakarą feisbuke Gintaras Einikis paviešino jos ir žmonos nuotrauką, prie kurios tikino ją mylįs. „Myliu šitą moterį“, – viešai feisbuke rašė vyras praėjus vos kelioms paroms po to, kai pratrūko prieš ją su visa jėga.



NAUJAUSI KOMENTARAI

antanas

antanas portretas
ka neturit ka rasyti, visa lietuva isvogta

budulis

budulis portretas
nera daugiau apie ka rasyti? nusibodo jau...duokit tam einikiui grioviu kasti,tures ka veikti...gydytis reikia...

Anonimas

Anonimas portretas
Kiek galima rašyti apie šiuos du nevispročius?
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių