Debreceno gatvėje – vyrų konfliktas: argumentu tapo smūgis į nosį

Vienoje uostamiesčio gatvėje mikroautobuso vairuotojui ir paspirtuku važiavusiam vaikinui buvo per ankšta. Vyrai ne tik susibarė, bet ir susimušė, dėl to policininkai pradėjo tyrimą.

Ikiteisminio tyrimo medžiagoje minimi įvykiai ketvirtadienį, apie 13.30 val., vystėsi Debreceno gatvėje.

Čia viena kryptimi judėjo mikroautobusas „Volkswagen Transporter“ ir jaunuolis, važiavęs paspirtuku.

Panašu, kad abu vyrai jautėsi esą gatvės šeimininkai, tarp jų užsimezgė savotiškos lenktynės, vienas kitam jie užstojo kelią ir trukdė važiuoti.

Nervų karas kaito, kol paspirtukas aplenkė mikroautobusą ir sustojo prieš jį.

43 metų vairuotojas gestais parodė, kad vaikinas sustotų, jis norėjo paaiškinti jaunuoliui, kaip dera elgtis gatvėje. Žodžiais tariamų argumentų susikivirčijusiems vyrams neužteko, prasidėjo muštynės.

Vėliau mikroautobuso vairuotojas pripažino smogęs paspirtukininkui į krūtinę, 24 metų vaikinas neliko skolingas ir smogė priešininkui į nosį.

Vyras apsipylė krauju.

Į konfliktą teko įsikišti policininkams.

Iškviestas greitosios medicinos pagalbos stoties ekipažas jį išvežė į ligoninę. Medikai padarė tyrimus, suteikė pagalbą ir išleido vyrą gydytis ambulatoriškai.

Pareigūnai išsiaiškino įvykio seką ir ten pat gatvėje išrašė paspirtuku važiavusiam vaikinui šaukimą į apklausą. Jis bus apklausiamas viešosios tvarkos pažeidimo tyrimą atliekančių pareigūnų.

Policininkai tikino, kad vairuotojai dažnai Kelių eismo taisykles vienas kitam aiškina mojuodami kumščiais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

haha

haha portretas
saunuolis paspirtukininkas siuo metu per ne lyg didele itampa tarp auto ir paspirtuku jau ne pirmas ir tikrai ne paskutinis atvejis, kai auto vairuotojai elgiasi izulei spec uzkirsdami kelia, perejose nepraleizia, signalizuoja, ale tai as tureciau nulipt ir tempt paspirtuka gal nusileiskit ant zemes KET taisykliu vergai, pats vazinejuos paspirtuku ir tikrai nesismulkinsiu uzvosiu kaip sis jaunuolis mldc nors vienas nepasikuklino p o h u i tas saukimas i apklausa!

Anonimas

Anonimas portretas
Svoriai nelygūs. Geriau reikejo tiesiog pervaziuot ta su paspirtuku. Būtų vienu durnium maziau.

L?

L? portretas
Primena, kad sekmadienį kitas galėtų įvykti.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių