Daugiau detalių apie jūroje sukniubusią senolę: mirė staiga sunegalavus širdžiai?

Mirtis nesirenka nei laiko, nei vietos. Ypač arti ji prisėlina prie tų, kurie pajūryje nepaskaičiuoja savo galimybių bei sveikatos. Šeštadienį Palangos paplūdimyje staiga mirė pagyvenusi moteris.

Tądien apie 15.40 val. Palangos pajūryje, ties Žvejų gatve, kilo sumaištis.

81 metų moteris, karštą dieną gerokai pasikaitinusi saulėje, sumanė atsigaivinti jūroje. Aplinkui buvę žmonės matė, kad vos tris metrus įbridusi į vandenį senolė visu ūgiu griuvo veidu į jūrą.

Greta poilsiavo paramedikas, o ir gelbėtojai buvo visiškai netoli. Jie suskubo moteriai į pagalbą, išnešė ją į krantą ir ėmėsi gaivinimo.

Tačiau gyvybės išgelbėti nepavyko. Įtariama, kad moteris mirė staiga sunegalavus širdžiai.

Poilsiautoja buvo autobusu atvykusi iš Vilniaus. Tarp jos daiktų ant kranto rastu telefonu pareigūnai pranešė liūdną žinią sūnui. Jis pasakojo, kad mama pailsėti prie jūros atvažiavo viena.

Palangos gelbėtojų vadas Jonas Pirožnikas teigė, kad Palangoje žmonės ne tik skęsta. Nesveikuojančius dėl širdies ligų poilsiautojus pajūryje mirtis ištinka dažniau nei sveikuosius. Panašių atvejų gelbėtojų vadas prisiminė buvus ir anksčiau.

Vienas skaudžiausių įvyko bene prieš porą metų, kai pajūriu bėgiojęs su dukrele vyras staiga sukniubo ir mirė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Deja, ir jauniems kartais visko nutinka...

Deja, ir jauniems kartais visko nutinka... portretas
Deja tragiški sveikatos sutrikimai kartais ištinka ir jaunus sportininkus...2024-08-28 Kauno diena rašė apie 27 metų Urugvajaus futbolininką, kuriam sustojo širdis futbolo rungtynių metu ir jis po to mirė ligoninėje...

dar

dar portretas
Aktoriui Anthony Hopkinsui-86 metai ir jis tebevaidina filmuose, TV serialuose. Aktorius Clintas Eastwoodas, būdamas 91 metų, vaidino filme Cry Macho.

ALGIRDAS.

ALGIRDAS. portretas
Dabartiniam Amerikos prezidentui BIDENUI irgi 81 ,, teisingai kai kas sako , kad tokių negalima palikti vienų .
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių