Pajūryje – griežtesnė kontrolė: nubausta dvigubai daugiau vairuotojų nei pernai

  • Teksto dydis:

Klaipėdos rajono policijos pareigūnai pajūryje griežtina vairuotojų kontrolę.

Klaipėdos rajono policijos komisariato bendruomenės pareigūnai kartu su policijos rėmėjais rugpjūčio 11–12 dienomis pajūrio ruože vykdė prevencinę priemonę Kelių eismo taisyklių (KET) pažeidimams mažinti.

Šiemet Klaipėdos rajone esančiame ruože jau surašyti 263 administracinių nusižengimų protokolai dėl įvairių KET reikalavimų pažeidimų. Daugiausia dėl ne vietoje – ten, kur draudžia kelio ženklai, arba neįgaliojo vietoje – paliktų automobilių ir ženklo „Eismas draudžiamas“ nepaisymo.

Pernai per tą patį laikotarpį buvo surašyta 115 protokolų.

Pasak pareigūnų, per šią prevencinę priemonę užfiksuota beveik 70 pažeidimų, juos padarę vairuotojai šį kartą nebuvo baudžiami – įspėti žodžiu arba paliekant informacinius lapelius. Tačiau po kurio laiko Klaipėdos rajono pareigūnai ketina rengti jau policines priemones ir prasižengusius vairuotojus bausti.

Už tokius KET pažeidimus gresia bauda nuo 30 iki 90 eurų, prasižengusiems pirmą kartą skiriama pusė minimalios baudos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
truksta pinigu IR BAUDUOJA iseiles !!

Anonimas

Anonimas portretas
263 pazeidejai tai savaites darbas

Atsakiusiam Vadotui

Atsakiusiam Vadotui portretas
Šaunuolis, kaip pirštu į akį - yra vairuotojų, kurie tik kriokti tesugeba, o apie vairuotojo pareigas laikytis Kelių eismo taisyklių net nežino. Pagal jų mąstymą, kam kažkokios taisyklės, juk man reikia, taip man patogiau ir tt ir pan.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių