Antrą kartą degęs angaras Klaipėdoje galėjo būti padegtas

Uostamiesčio ugniagesių pranešimas apie antrą kartą per trumpą laiką tame pačiame metaliniame angare kilusį gaisrą, sukėlė įtarimų, kad šis objektas buvo padegtas tyčia.

Kalbama apie metalinį angarą pietinėje miesto pusėje, Šilutės plente. Vienoje šios patalpos dalyje darbininkai supirkinėjo naudotus automobilius, kitoje prekiavo krovininių automobilių padangas. Pirmą kartą ugniagesiai skubėjo jo gesinti antradienio popietę, prieš 14 val.

Ugnis siautėjo 30 metrų pločio ir 60 metrų ilgio metaliniame angare. Tąkart ugniagesiai pamatė per langus besiveržiančią liepsną, jie jau buvo išbyrėję, buvo sugadinti pakeliami vartai. Visas angaras buvo pilnas dūmų.

Antradienį gaisras nusiaubė medinėmis pertvaromis atitvertas buitines patalpas. Išdegė jo sienos ir lubos.

Tada gaisravietėje dirbo penkios autocisternos ir apie 20 ugniagesių.

Vos už pusės paros tame pačiame angare vėl kilo gaisras. Ugniagesiai į atokiau nuo Šilutės plento skubėjo ankstyvą rytą, 4.23 val.

Iš pastato veržėsi dūmai, durys buvo užrakintos, gelbėtojams teko nupjauti metalinę spyną.

Angare, kuriame veikė dvi įmonės. Gaisro židinys buvo vėl pagalbinėse patalpose.

Ugnis apgadino amerikietiškų automobilių „Dodge Durango Limited“ ir „Buick“ šonus ir gretimai sukrautas automobilių detales.

Antrą kartą gesinti gaisro išskubėjo keturios autocisternos, vandenį vežęs automobilis ir štabo mašina atvykę gelbėtojai. Įvykio vietoje dirbo 19 žmonių.

Policijos pareigūnai pranešė įtariantys padegimą ir pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl turto sunaikinimo ar sugadinimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių