Uostamiestyje vairuotojai turės būti atidūs: dėl kelio remonto darbų ribos eismą

Uostamiesčio vairuotojai turėtų būti atidūs – centrinėse Klaipėdos gatvėse prasidėjo kelio remonto darbai, todėl daugelyje vietų yra uždaromas eismas.

Iki lapkričio 9-osios bus apribotas, o kai kuriuose ruožuose ir uždarytas eismas S. Šimkaus bei Vytauto gatvėse.

Nuspręsta remontuoti S. Šimkaus gatvę nuo sankryžos su S.Daukanto gatve iki sankryžos su Vytauto gatve.

Vytauto gatvėje vyks remonto darbai nuo sankryžos su S. Šimkaus gatve iki sankryžos su Puodžių gatve.

Dėl to važiuojant S. Daukanto gatve nebus galima įsukti į S. Šimkaus gatvę prieš Klaipėdos apylinkės teismą. Eismas S. Šimkaus gatve bus ribojamas ir nuo Klaipėdos viešbučio pusės.

S. Šimkaus gatvėje, ties Klaipėdos Juozo Karoso muzikos mokykla taip pat bus ženklas, draudžiantis eismą.

Iš pradžių eismas šiame mikrorajone bus nukreipiamas Puodžių gatve, tad vairuotojai turėtų sekti į apylankas nukreipiančius ženklus.

Antru etapu, kai bus remontuojama Vytauto gatvė, eismas taip pat bus ribojamas. Pagal pirmines schemas, į Vytauto gatvę nebus galima patekti iš S. Šimkaus gatvės ir Puodžių gatvės.

Šioje miesto dalyje bus tęsiama ir daugiau remonto darbų, tad susisiekimas kurį laiką gali trikti.

Iki lapkričio 30 d. remontuojama Liepų ir Trilapio gatvių sankryža, kur turės būti paklotas naujas lietaus nuotekų kolektorius.

Avarinės būklės kolektorius trikdė vandens nutekėjimą per smarkias liūtis. Dėl tos priežasties patvindavo Liepų gatvės dalis.

Darbus planuojama atlikti per 1,5–2 mėn.

Uostamiestis, prieš keletą metų išgyvenęs tikrą potvynį, ėmėsi lietaus nuotekų sistemų rekonstrukcijos. Nuolat patvinstanti Liepų gatvė, ties Trilapio gatvės sankryža, netrukus net ir lietui lyjant bus sausa.

Skelbiama, kad nuo šiandienos bus pradėti remonto darbai dar vienoje vietoje – bus rekonstruojamas Trilapio ir Liepų g. lietaus paviršinių nuotekų kolektorius.

Darbininkai žada iškasti Trilapio gatvės parko pusėje esančią nuovažą į Liepų gatvę.

Tikinama, kad liks dvi eismo juostos, bus galimybė važiuoti gatve. Dėl šių darbų iš dalies bus apribotas pėsčiųjų ir autotransporto eismas Trilapio g., vėliau ir Liepų g.

Kelininkams teks išardyti senąjį kolektorių, sumontuoti naują ir privesti lietaus nuotekas į tinklus.

Darbus planuojama atlikti per 1,5–2 mėn.

Eismo ribojimų ir įspėjamųjų ženklų turėtų atsirasti ir Taikos prospekte, kur darbininkai taip pat žada keisti lietaus kolektorių, esantį ties Taikos pr. 19 namu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pinigų švaistymas

Pinigų švaistymas portretas
Prie muzikos mokyklos vietoje normalaus šaligatvio klojamos naujos trinkelės. Tuo tarpu miesto pietinėje dalyje esančiose miegamuosiuose rajonuose galima galvą prasiskelti užkliūvus už sutrupėjusių plytelių. Turbūt ateities DNR fondo pinigai buvo pramušti.

sioferis

sioferis portretas
ar nebus tai Inkomstai kaip Zemkasai, prisigtobia darbų ir nesusitvarko. Kelio į Lebartus dar nepabaigė, o jau miesto centrą tvarkys.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių