Slidžios Klaipėdos gatvės: medikams pacientų netrūksta

Antradienį prasidėjus lijundrai ir keliui pasidengus ledu, nemaža dalis gyventojų patyrė įvairių traumų, o kai kurie ir skausmingų sumušimų, kaulų lūžių.

Anot Klaipėdos greitosios medicinos pagalbos stoties vyriausiojo gydytojo pavaduotojos Nijolės Dambrauskienės, iš ryto pranešimų būta nedaug.

„Atvirkščiai, turėjome mažiau traumų, negu buvo pirmadienį. Šiandien tik dviem vaikams buvo kviesta greitoji pagalba, o pirmadienį turėjome net septynis, paslydusius ant slidžios dangos. Antradienį žmonės tiesiog atsargiai vaikšto“, – pastebėjo pašnekovė.

Pirmadienį būta rankų, kojų, krūtinės, net ir galvos traumų. Tądien susižalojo trys moterys ir keturi vyrai. Moterys patyrė galūnių sužalojimų, vyrai – galvos traumas.

„Šiandien dviem vaikams buvo kviesta greitoji pagalba, traumos lengvos, bet vaikai nuvežti į Vaikų ligoninę“, – teigė N. Dambrauskienė.

Tačiau Respublikinėje Klaipėdos ligoninėje šiandien pacientų netrūksta.

„Dar negaliu pasakyti kiek, suskaičiuosime, kai bus pabaiga. Dabar žmonės sėdi priėmime. Skaičiaus nepasakysiu, bet daug. Traumos – visokie sumušimai, kritimai, yra ir lūžių“, – sakė Respublikinės Klaipėdos ligoninės direktoriaus pavaduotojas Zigmas Juzumas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kas mums rūpi

kas mums rūpi portretas
Klaipėdoje jau gyvenu 50 metų, bet tokių nevalytų gatvių ir gatvelių čia dar nemačiau. O savivaldybės šutvei galiu pasakyti tik vieną - mums pirmiausiai rūpi ne Jūsų milijoniniai projektai, labiausiai džiuginantys verslininkus , o - kasdienis saugus, patogus ir sveikas gyvenimas mieste.

Betvarkė

Betvarkė portretas
Kaip suprantu už kiemų "valymą" nemokėsime. Senamiestyje nemačiau nei vieno valančio . Savo kiemelį nusivalėme ir pasibarstėme patys. Jeigu sniegas nuo šaligatvių būtų išvežtas ar dabar bristome per balas iki kauliukų ? Ar eitume į darbą šlapiomis kojomis ? Kaip norisi šitą savivaldybės šutvę pasiųsti ......

Klaipėdietė

Klaipėdietė portretas
Gėda, gėda, gėda!!! Tik gražios kalbos ,.o tvarkos nėra.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių