Prasideda pavasarinė dienraščio „Klaipėda“ prenumeratos akcija

Gegužės 15-ąją prasidės pavasarinė dienraščio „Klaipėda“ prenumeratos akcija, kuri truks net iki birželio pabaigos. Tai – puiki galimybė skaitytojams, norintiems pratęsti savo ir pirmojo miesto laikraščio bičiulystę už itin patrauklią kainą.

Dienraščio prenumeratos akcija galios iki birželio 30-osios. Paprasčiausias būdas užsiprenumeruoti „Klaipėdą“ – išsikirpti kuponą ir pateikti jį „Perlo“ terminale.

Visus prenumeratos kuponus galima rasti dienraščio „Klaipėda“ klasifikuotų skelbimų puslapyje.

Užsiprenumeruoti taip pat galima ir gyvai „Klaipėdos“ redakcijoje, Naujojo Sodo g. 1A, „K centro“ pirmajame aukšte. Arba internetu www.klaipeda.lt/prenumerata.

Kilus klausimų, reikėtų skambinti platinimo tarnybai tel. 397 713 arba 397 714.

Smagu, kad skaitytojai mumis pasitiki ir kasmet aktyviai prenumeruoja mūsų laikraštį.

„Smagu, kad skaitytojai mumis pasitiki ir kasmet aktyviai prenumeruoja mūsų laikraštį“, – pažymėjo bendrovės „Klaipėdos dienraštis“ direktorius Vidas Milkevičius.

Pirmųjų prenumeratorių laukia malonios dovanos – klaipėdietiškas puodelis ir skani kava, įkvėpsianti skaityti ir pažinti įvairiapusę „Klaipėdą“.

Juridiniams asmenims visų metų „Klaipėdos“ prenumeratos kaina šiuo metu – 81 euras. Prenumeratos kaina metams be akcijos – 102 eurai, juridiniams asmenims – 108 eurai. Tad skaitytojai kviečiami nepraleisti puikios progos ir uostamiesčio laikraštį 2024 metams užsiprenumeruoti už gerokai mažesnę kainą.

Laikraštį galima užsiprenumeruoti ne tik visiems metams, bet ir pusmečiui, trims ar vienam mėnesiui. Taip pat galima užsiprenumeruoti tik šeštadienio numerį vienam mėnesiui ar visiems metams. Bet akcijos kaina šioms prenumeratoms nebus taikoma.

Dienraštis „Klaipėda“ ir toliau vykdys spaudos misiją, siekdamas klaipėdiečius operatyviai supažindinti su visomis karščiausiomis miesto ir šalies naujienomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

zodis y zody kas rasoma,, Klaipedos,, dienrasty

zodis y zody kas rasoma,, Klaipedos,, dienrasty  portretas
rasoma ,,Kauno Melegiena ,, dienrasty , antra vertus Klaipedai blokuoja komentarus , ten labai daug ,,salo ukraine,,, veikeju suvaziave ,o jie baisiai nervingai reguoja y TIESOS SAKYMA

kammm

kammm portretas
Laikraštį prenumruoti, kai dauguma straipsnių perspaudinami tv reportažai?

To Vargu

To Vargu portretas
Ne visi patikėjo plokščia žeme arba meldžiasi optv, kriokite, nevykėliai! Slava Ukraine!
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių