Per plauką nuo tragedijos: mažyliai žaidė prie atviro lango

  • Teksto dydis:

Vieni namuose palikti maži vaikai pavojingai išdykauja. Praeivių sukrečiantis vaizdas nesujaudino, tik vienas neabejingas žmogus susirūpino jų saugumu, bet sulaukė paauglių išpuolio.

Penktadienį prieš pietus J.Janonio gatvėje 25 name, antrajame aukšte atsidarę langą ant palangės užsilipę du maži vaikai linksminosi bendraudami su lauke juos kalbinančias paaugliais.

Iškišę į lauką galvas linksmai kikeno ir kažką paaugliams mėtė apie šešerių berniukas ir ne daugiau ketverių mergaitė. Vaikai trypčiojo ant palangės ir žvilgčiojo laukan per atlapotą langą. Neatsargus judesys galėjo lemti nelaimę.

Pro šalį važiavęs seniūnaitis Ruslanas Shneiderat pamatė šį vaizdą ir suskubo raginti vaikus uždaryti langą.

"Aš supratau, kad sesutė ir broliukas namuose buvo palikti vieni. Paaugliai jų kažko prašė, gal centų, o gal saldumynų, nes mažieji per langą jiems kažką mėtė. Kai pradėjau fotografuoti vaikus, paaugliai mane užsipuolė. Jie viliojo mažuosius išlįsti per langą, nepaisant to koneveikė mane. Surinkau pagalbos numerį, operatorė man pažadėjo, kad praneš apie įvykį policijai“, – pasakojo R. Shneiderat.

Klaipėdos policininkams penktadienis – kupina įvykių diena, mieste vyko mokymai bei pareigūnų šventė, tad po pusvalandžio pareigūnai dar nebuvo atvykę į įvykio vietą. Tiesa, namuose vieni likę vaikai išsigando juos sudrausminusio dėdės ir langą uždarė.

R. Shneiderat stebėjosi, kad nė vienas judria gatve ėjusių žmonių nesuskubo pranešti apie pavojų vaikams. Kiekvienas pėdino savo keliu, nekreipdami dėmesio į triukšmingą paauglių kompaniją ir pusnuogius vaikus prie atverto lango.



NAUJAUSI KOMENTARAI

PAAUGLIŲ NUSIKALTIMAI

PAAUGLIŲ NUSIKALTIMAI portretas
TAS JAUNIMAS PAAUGĘS PAS MUS DAUGUMA DEBIL..., MATOSI, KAD BANDO IŠ VAIKŲ MAŽŲ IŠVILIOTI KOKIŲ PINIGŲ AR DAIGTŲ,KAD IŠMESTŲ. JIE IR LAUKE ŽAIDŽIANČIŲ KAULINA VISKO. JIEMS NUSISPJAUT, KAD GALI VAIKAI IŠKRISTI IR UŽSIMUŠTI, JIE NORI SAU NAUDOS LENGVOS KITŲ SĄSKAITA. ČIA NUSIKALTIMAI REIK STABDYT IR BAUSTI, O KAI KAS ČIA KOMENTUODAMAS NEMATO PROBLEMOS, TIPO BĖGTŲ PADĖT, BET NEVISADA.

Mmm

Mmm portretas
Aš nesu abejingas, aš iš tų kurie atskubės į pagabą, BET matant prie lango žaidžiančius vaikus aš niekam neskambinsiu, nes nesuprantu kur Jūs matot problemą.

Joooo irma irm

Joooo irma irm portretas
Pas mus nebėra žmogiškumo, nes tai padarė mūsų valdžia, kurie tiesiog iš mūsų šaiposi, todėl žmonės visiškai abejingi kitiems, ir nenori gelbėti ir padėti, nes mūsų valstybė žlugdo. Darbų yra ir turim, bet uždirbam vos minimumą, o kainos NEŽMONIŠKOS. Todėl, gerb. piliečiai, kreipiuosi į tuos, kurie aria dieną iš dienos ir vos galą su galu suduria, o ir po to mes, kurie turime širdį, ir mato nelaimes, mes tiesiog abejingi..., mąstom apie savo PROBLEMAS...Mes tiesiog norim gyventi ir išgyventi... todėl nebekreipiam dėmesio į žmonių nelaimes... Žinoma, bes baigiame NUTAUTĖTI, atsiprašau už tokį žodį, bet labai labai gaila... Gaila tik vaikučių, nes manau, jie bus greitai atiduoti į vaikų namus...
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių