Pavojų kelianti situacija Kretingos gatvėje: gilūs šuliniai – atviri, be dangčių

Kretingos gatvės gyventojai skundžiasi, kad netoli gyvenamųjų namų esantys gilūs šuliniai ne vieną savaitę yra atviri, be dangčių. Žmonės apie problemą informavo savivaldybę ir bandė įtikinti, kad mieste tokių pavojų keliančių situacijų neturėtų būti.

Kretingos gatvės gyventojai savivaldybei skundą nusiuntė daugiau nei prieš savaitę, spalio 23 d. Tačiau niekas taip ir nesureagavo į prašymą uždengti šulinį, informaciją tik užregistravo.

Paaiškėjo, kad požeminės komunikacijos nepriklauso nei įmonei "Klaipėdos vanduo", nei "Klaipėdos energija".

Tiesa, vandentiekininkai, nuvažiavę į vietą, bent jau aptvėrė šulinius "Stop" juosta. Tačiau jie taip ir liko žiojėti.

Šalia įsikūrusios sporto įstaigos administratorė tikino, kad atvirus šulinius mato senokai.

Rezultatas: Miesto tvarkymo skyriaus specialistai į skundą sureagavo tik po žurnalistų užklausos. / Klaipėdos savivaldybės nuotr.

"Bet jie ne mūsų, jie yra už teritoriją juosiančios tvoros. Sunku pasakyti, kieno tai turtas. Matėme, kad buvo kažkokia technika, darbininkai kažką tvarkė", – pasakojo moteris.

Tik po savaitės Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus specialistai ėmėsi tvarkyti reikalus. Tai nutiko po to, kai sulaukė žurnalistų užklausos.

Dienraščiui praėjusį ketvirtadienį pranešta, kad Klaipėdos miesto savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus specialistai pasirūpino, jog neveikiantis lietaus nuotekų šulinys prie Kretingos g. 38 būtų uždengtas betoniniu dangčiu ir niekam nekeltų grėsmės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

W

W portretas
Klaipėdoi taip jau įprasta. Tingi uždengti.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių