Parke ošia ištroškusiųjų baliai: provokuoja praeivius, trukdo ilsėtis šeimoms

Į I. Simonaitytės gatvėje esantį parkelį, kur žaidžia vaikai, ilsisi šeimos, tuntais traukia ir alkoholį norintys vartoti asmenys. Nors gyventojai ne kartą kreipėsi į pareigūnus, tačiau čia ir toliau tenka patirti nemalonių situacijų.

Klaipėdos savivaldybės puslapyje, skiltyje „Praneškite apie problemą mieste“, klaipėdietis paskelbė įrašą, esą I. Simonaitytės gatvėje esančiame parke renkasi neblaivūs asmenys ir čia pat vartoja alkoholį. Anot gyventojo, šie asmenys dienos metu provokuoja praeivius, trukdo ilsėtis šeimoms.

„Šioje vietoje alkoholis vartojamas nuolat, ne kartą kreipėmės į policiją, tačiau situacija nesikeičia, netoli esančioje žaidimų aikštelėje žaidžia vaikai, jiems tokių žmonių apsuptyje nėra saugu. Jeigu pareigūnams nepavyksta sutvarkyti šios problemos, gal yra kitų sprendinių?“ – klausė pasipiktinęs klaipėdietis.

Klaipėdos savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus Kontrolės ir prevencijos poskyrio vedėjas Linas Lapinskas pabrėžė – problema yra žinoma, tačiau kol kas šioje vietoje pažeidėjų nebuvo aptikta.

Linas Lapinskas. Vytauto Liaudanskio nuotr.

„Šis adresas yra įtrauktas į periodinių patikrinimų planą. Patikrinimų metu mūsų specialistai tikrina šią vietą, bendrauja su ten sutiktais asmenimis, įspėja juos nedaryti teisės pažeidimų. Kol kas nebuvo užfiksuota, kad parke esantys asmenys darytų administracinius nusižengimus“, – aiškino L. Lapinskas.

Šis adresas yra įtrauktas į periodinių patikrinimų planą.

Vyriausiojo policijos komisariato Operatyvaus valdymo skyriaus pareigūnų teigimu, šią vasarą buvo gauti keturi pranešimai dėl įtarimų, kad I. Simonaitytės g. parkelyje yra neblaivių ar alkoholį vartojančių asmenų. Vis dėlto pareigūnams nuvykus į vietą, pažeidėjų nebuvo nustatyta.

Pareigūnų teigimu, pranešimuose pasikartojančios vietos, kuriose gali būti daromi viešosios tvarkos pažeidimai, pavyzdžiui, vartojamas alkoholis, yra įtraukiamos į patruliuojančių pareigūnų maršrutus. Bendruomenės pareigūnai taip pat rengia tikslines priemones, kurios vyksta įvairiu paros metu.

Policijos pareigūnai pabrėžė, kad kartais tokio pobūdžio priemonės vykdomos kartu su savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus pareigūnais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jo jo

jo jo portretas
tuojau pat įvest komendanto valandą( miesteičia šia vasara galimai geria parke septyniese bonka degtinės) ir išstatyt karaūlą parke kas 10 metrų Dar reikia iš str. nuotraukos išaiškint konkrečiai kas ten sėdėjo ir būtinai nubaust.Baudom o gal ir bylom

Marš į miestą, klerkai

Marš į miestą, klerkai portretas
Viešosios tvarkos skyrius tapo neįgaliu. Nebėra Kristinos Vintilaitės. Kur tie tvarkytojai, ar policijos negali pasitelkti. Sėdi kabinetuose, miesto neispektuoja. Gal ši Taryba pajudins klerkus nuo kėdukių?

jeigu

jeigu portretas
vyrai nuo bobu pabege bonkele daro tai ko čia kabinates Nikam nemaišo o patis kabinates tai ir gaunat triju raidžiu krypti
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių