Pajūris ruošiasi sezonui: paplūdimiai bus draugiškesni neįgaliesiems

Klaipėdos paplūdimiuose intensyviai rengiamasi šiltajam sezonui. Čia šiemet atsiras naujos persirengimo kabinos, suoliukai, šiukšliadėžės. Gerokai draugiškesni paplūdimiai taps ir neįgaliesiems.

Smiltynės ir Neįgaliųjų paplūdimiuose bus nutiesti takai, kuriais privažiuoti vežimėliu bus galima beveik iki pat jūros. Prie jų bus įrengtos iškvietimo stotelės – paspaudus mygtuką bus galima išsikviesti pagelbėti neįgaliajam pasirengusį žmogų. Ketinama nupirkti specialių vežimėlių, su kuriais negalią turinčius žmones bus galima paplukdyti jūroje.

Dar po metų poilsiautojams tikimasi pasiūlyti išskirtinę naujovę – tarp I ir II Melnragės, virš kopagūbrio, norima nutiesti apžvalginį taką.  Apie 2 metrus virš kopagūbrio iškilęs, daugiau nei dviejų kilometrų ilgio takas, teigiama, būtų ne tik pramoga, bet ir sutvirtintų kopas.


Šiame straipsnyje: Klaipėdapajūrisneįgalieji

NAUJAUSI KOMENTARAI

Vladas-to klaipedieciui.

Vladas-to klaipedieciui. portretas
Tie,kurie kitus vadina vatnikais,yra gime atkurtos nepriklausomybes laikais ir yra,,pripumpuoti"antirusiskos propagandos.Komentaruose isreiskiama savo nuomone,o ne pilamos pamazgos ant kitu.

Klaipėdietis

Klaipėdietis portretas
Jau ir čia vatnykai suaktyvėjo, paveikti prasidėjusios pilnaties...

...

... portretas
Šiais laikais viskas daroma tik šunų (na, ir 'atbėgėlių') gerovei.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių