Orai Klaipėdoje: pavasaris – jau visai pakeliui

Dar viena kalendorinio pavasario savaitė nusimato be kritulių. Oro temperatūra pakils iki 11 laipsnių šilumos, pūs nestiprūs vėjai.

Šiandien pūs nepastovios krypties 2–7 m/s stiprumo vėjas. Termometro stulpeliai rodys vis šiltėjančią orą. Sušils iki plius 7–9 laipsnių. Nors dangus bus debesuotas, tikimybė, kad sulauksime lietaus išliks maža.

Sekmadienio naktį pūs rytinių krypčių vėjas, kuris sieks 2–7 m/s, dieną vėjo stiprumas nesikeis. Temperatūra nukris iki nulio – minus 2 laipsnių, tačiau dieną vėl pakils iki 7–9 laipsnių šilumos. Diena bus saulėta ir be kritulių.

Pirmadienio naktį vyraus rytiniai vėjai, o dieną jau pūs nepastovių krypčių gūsiai, kurie sieks 2–7 m/s. Naktį temperatūra vėl bus neigiama, nuo nulio iki 2 laipsnių šalčio. Dieną sušils net iki plius 8–10 laipsnių.

Antradienį tiek dieną, tiek naktį pūs 2–7 m/s stiprumo rytinių krypčių vėjai. Naktį oro temperatūra laikysis apie nulį, o dieną bus šilta, džiugins saulė. Termometro stulpeliai rodys 9–11 laipsnius šilumos.

Kaip ir visą savaitę, taip ir trečiadienį krituliai nenumatomi. Naktį vyraus pietų, pietvakarių vėjas, kuris sieks 3–8 m/s, o dieną atslinks vakarų, šiaurės vakarų 4–9 m/s vėjas. Šiandien termometro stulpeliai rodys teigiamą temperatūra ir naktį, bus plius 1–3 laipsniai šilumos, o dieną pakils iki plius 7–9 laipsnių.

Ketvirtadienio naktį ir dieną vyraus vakarų, šiaurės vakarų vėjas (3–8 m/s). Dieną gali kiek sustiprėti. Naktį temperatūra laikysis apie nulį, o dieną vėl įšils iki 7–9 laipsnių šilumos. Kritulių nesulauksime, bus gana saulėta diena.

Penktadienį laikysis tokio pat stiprumo vakarų vėjas, kuris dieną pasisuks iš šiaurės, šiaurės rytų ir sustiprės iki 6–11 m/s. Naktį temperatūra bus apie nulį laipsnių, o dieną – plius 6–8 laipsniai šilumos.

Savaitgalis nusimato be kritulių, dieną termometro stulpeliai laikysis apie plius 5–7 laipsnius, pūs nestiprus vėjas, kurio gūsiai sieks 5–10 m/s.


Šiame straipsnyje: orai Klaipėdojeorų prognozė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Deja bet šiltų orų teks dar palaukti.. artimiausią savaitę iki 6 laipsnių šilumos..

pensininkė

pensininkė portretas
reikia lietaus, nes kovo mėn pas mus dar nelijo

na

na portretas
kaip gerai kad tik greiciau ateitu tas atsilimas,kad mes gyventumem klaipedoj kaip kokioj pietu ispanijoj,ziemu nebutu o tuo laikotarpiu butu tik pavasaris ir vasara.pavasari plius 20 o vasara plius 30.ot but gera.gyventumem kaip rojui,cia svajones....bet pasiilgau pliaze pasivartalioti...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių